Bulvár-celeb

2024.03.28. 05:00

Eltűntek a közös képek: szakíthatott szerelmével Varga Viktor

Úgy tűnik, a híresség kapcsolata 4 év után véget ért Zsembera Liliánával.

MW

Varga Viktor

Fotó: vaol.hu / Cseh Gábor

Az elmúlt egy év a magyar sztárvilágban szinte csak a szakításokról szólt. Mondhatni, minden hónapra jutott egy, és most úgy tűnik újabb celebpáros állt be a sorba. A jelek ugyanis arra utalnak, hogy Varga Viktor és Zsembera Liliána sem alkot már egy párt. 

A szemfülesebb rajongóknak feltűnt, hogy az énekes és a csinos táncos közösségi oldalairól eltűntek a közös fotók. 

A hírességeknél pedig gyakran megesik, hogy minden közös emléket törölnek az éterből, nem követik többé egymást a közösségi oldalaikon, így üzennek a nagyvilágnak, hogy valami probléma van a kapcsolatukban.

Jó párost alkottak

A 36 éves szabad szellemű művészember, Varga Viktor korábban azt nyilatkozta, 42 éves koráig biztosan nem fog megállapodni, addig nem akar komoly kapcsolatot, sem gyereket, azután viszont mindenre nyitott. Lilivel azonban annyira jó párost alkottak, hogy 2022-ben ők nyerték meg a TV2 Párharc című reality versenyét. Rengeteget utaztak, sok időt töltöttek együtt, azonban úgy tűnik, valami mégsem működött közöttük.

20210802_totem_1772_MK_ripost
Varga Viktor és Zsembera Liliána kapcsolata a jelek szerint véget ért 
Fotó: Máté Krisztián / Forrás: Ripost

Nem erősítette meg, de nem is cáfolta

Mint cikkében írja a Ripost, a lap megkereste az énekest: az árulkodó jelek tényleg azt bizonyítják, hogy gond van a kapcsolatukkal? Viktor sem nem cáfolta, sem nem erősítette meg, valóban szakítottak-e Lilivel.

Amit posztolok az oldalaimra, annyit szeretnék közölni a rajongókkal és a nyilvánossággal, azon túl semmit. Ez a mi életünk, szerintem senkinek semmi köze nincs hozzá. Ha bármilyen mondandóm vagy mondandónk lesz, akkor azt az erre megfelelő helyen meg fogjuk tenni. Valójában senkinek nem egyszerű az élete, minden párkapcsolatban szoktak problémák lenni. Vannak jó részei, mint ahogy akadnak rosszabb pillanatok is. Ez ilyen!

 – mondta a lapnak Varga Viktor.


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában