Helyi életstílus

2024.01.04. 18:48

Vasvári nagykövet

A Jobb Veled a Világ Alapítvány 10 éve indította útjára a pozitív pszichológiára épített érzelmi intelligencia fejlesztő Boldogságóra Programját, amely mára közel 1500 óvodában és iskolában működik. Több mint 7000 pedagógus vesz részt benne, közülük választottak ki országosan harminc nagykövetet, köztük egy vasi is van.

Vaol.hu

 Ők nemcsak mindennapi munkájuk során képviselik ezt az egyedülálló élménypedagógiai módszert, hanem szakmai napok szervezésében és műhelymunkákban vesznek részt, a helyi közösséget is megszólítják a Boldogságóra Program témakörei mentén. Vas vármegyéből Szabó Katalin, az ikervári Zichy Antónia Általános Iskola tanára is nagykövetté vált. 

A Boldogságóra Program mára az ország egyik legnagyobb civil szervezésű oktatási kezdeményezése, amely már a határainkon túli magyarlakta területek számos oktatási intézményében is nagy népszerűségnek örvend. Az egyedülálló módszertan mind a tanárok, mind a gyermekek lelki jóllétével foglalkozik, a szülők bevonására is lehetőséget ad, jó kiegészítője az óvodai, iskolai munkának.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!