Szépségverseny

2024.05.01. 18:30

Gyerekkori álom - Nóra szeretne minél jobb helyezést elérni a Tündérszépeken - fotók

Nagy Nóra kislányként gyakran álmodozott róla, mi lenne, ha őt is fényképeznék, elgondolta, milyen lehet modellkedni. Többek között ezért is jelentkezett a szépségversenyükre.

Horváth László

Fotó: Szendi Péter

- Korábban egyszer már voltam fotózáson, egyáltalán nem izgultam, amikor a Tündérszépek szépségversenyre készültek rólam a felvételek – emlékezett vissza Nagy Nóra. – Szeretnék minél több szívet összegyűjteni, és minél jobb helyezést elérni. Örülnék, ha lenne folytatása, mert nagyon megszerettem ezt a mililőt, a fotózás hangulatát. Azt, ahogy különféle pózokat kell felvennem, magamat adnom.

Megtudtuk, Nóra kislányként gyakran álmodozott róla, mi lenne, ha őt is fényképeznék, elgondolta, milyen lehet modellkedni. Még az sincs kizárva, hogy a jövőben további fotózásokon is részt vesz. Hobbija egyébként, hogy minél több időt töltsön el a kutyájával.

A Tündérszépek országos szépségversenyünk első körében régiónk jelöltjei mutatkoznak be. Ne feledjék, meghosszabbítottuk a nevezést a versenyre! Még lehet jelentkezni, egészen május 12-ig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!