biciklis, motoros, autós

2018.09.20. 11:05

Egy óra alatt három sérüléses baleset Szombathelyen

Sűrű napja van a szombathelyi rendőröknek és a mentőknek, csütörtök délelőtt alig több mint egy óra alatt három sérüléses balesethez is vonulniuk kellett.

Simon István

Fotó: Simon István

 

Fotó: Simon István
Fotó: Simon István

Először a 11-es Huszár úton egy ráfutásos baleset történt, majd nem sokkal később a Mátyás király utcában ütöttek el egy motorost. Alig végeztek a második helyen, ekkor egy biciklis esett el a Károly Róbert utcában úgy, hogy a sérülései miatt kórházba is kellett szállítani.

Fotó: Simon István
Fotó: Simon István

A Mátyás király utcában a Thököly utca felől érkező Mercedes akart balra, a Zrínyi Ilona utcába kanyarodni, a sofőr elmondása szerint lassan fordult be, de a szemből nagyon erősen sütő nap elvakította, ezért csak az utolsó pillanatban vette észre a vele szemben közlekedő motorost. Az autó szinte már álló helyzetben volt, amikor a motor nekicsapódott. A motoros megsérült, de szerencsére csak könnyebben, a mentők kórházba szállították.

Fotó: Simon István / si

Vezessenek óvatosan!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában