Baleset

2024.05.14. 10:21

Balesettel indult a nap Bucsunál - helyszíni fotók

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Kedden kora délelőtt egy Toyota személyautó haladt Bucsu felől, majd balra, Torony irányába akart a sofőr kanyarodni a 8901-es úton. A Toyota vezetője figyelmetlen volt és a neki balról, a védett úton érkező Audi elé kanyarodott. A két jármű összeütközött, de szerencsére személyi sérülés nem történt. A Toyota vezetője elismerte felelősségét a baleset okozásáért.

Forrás: Horváth Balázs

A balesetet látta egy érkező autós is, aki azonnal megállt segíteni. Az autók utasai láthatósági mellényt vettek fel, és az út mellett, biztonságos helyen várakoztak a rendőrök megérkezéséig, míg a balesetnél megálló férfi pedig a forgalmat irányította, mivel a mozgásképtelenné vált járművek az út nagy részét elfoglalták. Bár minden balesetnél így kellene történni az előbb leírtaknak, de sajnos sokszor nem ez a helyzet, a bajba jutottak sokszor a magatartásukkal további veszélyes helyzeteket generálnak. Ebben az esetben viszont mindenki a lehető legjobban cselekedett.

Forrás: Horváth Balázs
Forrás: Horváth Balázs

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában