Dráma az iskolában

2024.05.11. 09:55

Új információk a bőnyi késeléssel kapcsolatban - Másik iskolában tanul a feltételezett első számú célpont

Újabb fordulatot vehet a bőnyi diákkéselés: megrázó részletek derültek ki az ügyben - írja a kisalfold.hu.

Vaol.hu

A késelés helyszíne

Forrás: VN-archív

- Múlt héten szereztem tudomást arról, hogy a késelés után az egyik órán az osztályfőnök feltett kérdéseket a teremben ülő gyerekeknek. A fiam padtársa akkor elmondta, hogy nem Mirella volt a kiszemelt áldozat. Kata a fiamat akarta leszúrni és ezt meg is írta neki reggel üzenetben - kezdte a beszélgetést Tímea, aki a hallottak után teljesen összetört - tudósít a kisalfold.hu.

Véleménye szerint a kezdetek óta gondok vannak az osztályban. Beszámolt egy korábbi támadásról - szintén a bőnyi iskola falai között történt -, amikor súlyos állapotban szállítottak kórházba egy diákot, mert társai megrugdosták.

- Gábort is éveken keresztül szekálták. Többször jeleztük az  igazgatónőnek is, legutoljára tavaly ősszel voltunk bent a férjemmel, és mondtuk, hogy tartunk egy tragédiától – fogalmazott a nő, utalva arra, hogy már többször előfordult olyan eset az országban, amikor gyerek ugrott vonat elé iskolai abúzusok miatt.

Az igazgató azt mondta, nem gondolná, hogy ilyen súlyos lenne a helyzet, mert ők csak gyerekek 

- emlékezett vissza Tímea.

Az aggódó szülő véleménye szerint a kiközösítést és a szekálásokat egy osztályon belüli klikk okozta. 

- Több gyermeket zaklattak. A Covid alatt a kapcsolattartás érdekében egy Messenger csoportot is létrehoztak az osztálynak, ahol megfenyegették a kisfiamat. Ezt kinyomtatva bevittük az intézmény vezetőjéhez, de nem történt érdemi változás. A múlt héten történt tragédia is elkerülhető lett volna, ha komolyan veszik a problémákat - állítja az édesanya.

A teles írás IDE kattintva olvasható el >>

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában