Fejlesztés

2024.05.17. 15:50

Új tűzoltóautó áll szolgálatba Szombathelyen - Átadták a rajzpályázat díjait - fotók

Horváth Zoltán Szabolcs

Fotó: Balogh Eszter

Gépjármű átadási ünnepségre került sor a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon pénteken. A rendezvény keretében azok az óvodások is átvehették jutalmukat, akik a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Vas Vármegyei Tűzoltó Szövetség által közösen kiírt rajzpályázaton kiemelkedőt alkottak. Az eseményt jelenlétével megtisztelte dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke, Majthényi László, a Vas Vármegyei Közgyűlés elnöke, dr. Telek Miklós, a Vas Vármegyei Kormányhivatal igazgatója, Kovács András, a Vas Vármegyei Tűzoltó Szövetség elnöke, valamint dr. Bognár Balázs tűzoltó dandártábornok, a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója és Lakatár Gábor tűzoltó ezredes, a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese. 

A rendezvényen elhangzott, hogy Vas vármegye egyik legmeghatározóbb, legaktívabb közössége a 152 éves szombathelyi tűzoltóság, ami most új, a legkorszerűbb eszközökkel teljesen felmálházott komplex tűzoltógépjármű-fecskendővel gyarapodott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában