Rendőrkézen

2022.08.02. 15:16

Gyermekhalál Csepregen - Újabb fejlemények az üggyel kapcsolatban: őrizetbe vettek két embert

police.hu

Forrás: police.hu

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2022. február 8-án 10 óra 45 perckor bejelentés érkezett, amely szerint egy csepregi családi házban gyermekholttestet találtak. Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított ismeretlen tettessel vagy tettesekkel szemben.

A nyomozók 2022. márciusában egy nőt és egy férfit hallgattak ki gyanúsítottként gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége és kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - tájékoztat a fejleményekről a police.hu

Az eljárás során beszerzett igazságügyi szakértői vélemények és egyéb nyomozási cselekmények elvégzését követően a mai napon, a nőt és a férfit minősített emberölés bűntett, valamint kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek az ügyészségen letartóztatásuk indítványozásra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában