Programsorozat

2024.05.12. 16:27

Az időseket köszöntötte Kondora István, Sárvár polgármestere

A Sárvári Gondozási és Gyermekjóléti Központ hagyományához híven megrendezte a tavaszváró programsorozatát az intézményben működő Idősek Klubja számára.

Vaol.hu

Kondora István polgármester elmondta: az önkormányzat a lehetőégeihez mérten részt vesz az idősek gondozásában

A három napos rendezvény május 6-án, hétfőn Szabó Zoltán alpolgármester előadásával kezdődött, aki az új ügyeleti rendszer működéséről tájékoztatta a klubtagokat. Kedden Celldömölkön kirándultak az idősek, szerdán pedig pikniket szerveztek számukra a gondozási központ munkatársai.

A pikniken Barasics Katalin intézményvezető és Kondora István polgármester köszöntötte az ellátottakat. Jelen volt az eseményen Németh Róbert önkormányzati képviselő, a Humán Erőforrás Bizottság elnöke is. A sült virsli és pirított szalonna elfogyasztása után Horváth Tamás muzsikált a klubtagoknak.

Kondora István polgármester elmondta: az önkormányzat a lehetőégeihez mérten részt vesz az idősek gondozásában, az étkeztetésben és az ellátásban. Ezen kívül pénzügyi segítséget is adnak az idősebbeknek fűzéstámogatás, alkalmi- és rendkívüli segélyek és a rászorulók számára vásárlási utalványok formájában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában