Zöldül a város

2024.05.16. 07:00

Faültetés: a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő is csatlakozott a városi akcióhoz

Újabb fákat ültettek el a Sárvár Aréna melletti füves területen. A társadalmi felelősségvállalás jegyében a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő is csatlakozott a város faültetési akciójához, melyben ezúttal több, mint egy tucat vadalmafa került a földbe.

Vaol.hu

Forrás: VN

Kántás Zoltán a fürdő ügyvezető igazgatója elmondta, büszkeséggel tölti el, hogy ők is szerepe kaphatnak a város zöld programjában, hiszen ők is elkötelezettek abban, hogy szerepet vállaljanak Sárvár közösségi életében.

A faültetésen részt vett még Haller Ferenc a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő marketing igazgatója, Polgár Endre a Sárvári Sportfólió Kft. ügyvezetője, Kondora István polgármester és Dr. Máhr Tivadar alpolgármester is, akik közös munkával ásták földbe a fákat.

Kondora István polgármester örömét fejezte ki, hogy az Aréna melletti fasor immár teljessé vált, úttól útig ér, néhány éven belül pedig a fák nemcsak hasznos, de esztétikus jelenséggé is válhatnak.

A város első embere hangsúlyozta: a fásítási programban az elmúlt másfél évtizedben közel 52 ezer fát ültettek el a város különböző pontjain. Legutóbb fasor került a Berzsenyi utca két oldalára és a Horgásztó körül is jelentős fásítás ment végbe, valamint az intézmények, civilek is csatlakoznak, egy-egy fa elültetésével támogatják a zöld programot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában