Program

2023.08.29. 17:17

Világhírű operafeldolgozás csendül fel a séi sportpályán, Kiss Márton zongoraművész kíséretében

Szeptember elsején, pénteken A kékszakállú herceg című darabot hallhatja a kilátogató közönség a séi sportpályán. Az ingyenes zenés programot az Atlantisz Sé Sportegyesület szervezi.

Vaol.hu

Az Opera Mobile Graz - nagy operák kis kivitelben. A 2019-ben alapított mobil kamaraopera társulat célja, hogy az opera műfaját közelebb hozza a közönséghez. Az előadások mobilizált díszleteik, egyedi fénytechnikájuk és hangszerelésük miatt bárhol megrendezhetők, legyen szó koncertteremről, színházról, faluházról, kultúrpajtáról, vagy sportpályáról. 2022-ben Kőszegen már nagy sikerrel adták elő Bizet: Carmen című művét, ezúttal egy újabb világhírű operafeldolgozást hallhatunk tőlük.

Szeptember elsején Bartók: A kékszakállú herceg című operája csendül fel a séi sportpályán, különleges környezetben. A művet a társulat zenei vezetője, Kiss Márton - aki zongorával "helyettesíti" a zenekart -, Sáfrány Éva (Judit) és Szőke Csaba (Kékszakállú) adja elő.

19 órakor kezdődik a program, a naplementével hangolták össze, ezért, ahogy haladnak a mű sötétebb, rejtelmesebb része felé, úgy változik majd vele a külvilág is. A belépés ingyenes, a szervezők adományokat becsületkassza formájában elfogadnak.

Kapcsolódó:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában