Értékelés

2023.10.28. 21:14

Falco-Paks: így nyilatkoztak az edzők a mérkőzés után

Az NB I.-es kosárlabda-bajnokság 5. fordulójában a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely utolsó negyedbeli jó teljesítményének köszönhetően biztosan verte a Paksot.

Vaol.hu

Fotó: © Cseh Gábor

Milos Konakov: – Az előző két meccsünkön nem a mi szintünkön játszottunk – javítani akartunk, ezért talán extra nyomás is volt a játékosokon. Az első félidővel elégedett voltam, kézben tartottuk az irányítást. A harmadik negyedben azonban több buta döntést hoztunk, főleg támadásban hibáztunk. A negyedik negyed játékára büszke vagyunk, tudtunk újítani, és biztosa győzelmet arattunk.

Sebastjan Krasovec: – Gratulálok a Falcónak, a jobb csapat nyert! Az első félidőben gond volt a támadójátékunkkal, csak 28 pontot dobtunk. Amit majdnem megduplázunk a harmadik negyedben – arra a játékra, teljesítményre kell építenünk a jövőben. Viszont nem bírtuk tartani azt a tempót, amit a Falco diktált – ezen javítanunk kell!

Tudósítás és fotók:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában