Előzetes

2024.05.05. 20:00

Futsal: HVSE–DEAC - már tét nélkül

Az NB I.-es futsalbajnokság felsőházi rájátszásának utolsó, 10. fordulójában a Haladás VSE egy már tét nélküli mérkőzésen fogadja a Debrecent hétfőn 18.30-kor.

Tóth Gábor

Illusztráció!

Forrás: VN-archív

Az alapszakaszgyőztes, bajnoki címvédő Haladás már korábban megnyerte a rájátszást (is) – bebiztosítva ezzel magának a pályaelőnyt a bajnoki döntőben. És a DEAC sem léphet már feljebb az 5. helyről. Vagyis komolyabb tétje már nincs a mérkőzésnek. Egyébként a két csapat mindhárom idei meccsét megnyerte a HVSE: Debrecenben 2-1-re, majd hazai pályán szintén 2-1-re, legutóbb pedig idegenben 5-1-re győzött. A szombathelyi szakmai stáb vélhetően azoknak a játékosoknak szavaz bizalmat hétfőn este, akik az elmúlt időszakban kevesebb időt töltöttek a pályán. Ráadásul a HVSE a hétvégén már a Magyar Kupa négyes döntőjében szerepel – néhány kulcsjátékos rápihenhet az erőpróbára.

A játéknap egyetlen kérdése csupán az, hogy ki lesz a Haladás ellenfele a bajnoki döntőben, a Kecskemét, vagy a Berettyóújfalu?

A 10. forduló párosítása, hétfő, 18.30: Kecskemét–Veszprém, HVSE–DEAC, Berettyóújfalu–Nyíregyháza.

A tabella állása: 1. Haladás VSE 27 pont, 2. Kecskemét 23 pont, 3. Berettyóújfalu 21 pont, 4. Nyíregyháza 13 pont, 5. DEAC 8 pont, 6. Veszprém 7 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában