Acsád

2016.11.27. 14:30

Táncra is perdültek az idősek Acsádon

Acsád - November 25-én, pénteken délután rendezték meg az Idősek Napja alkalmából szervezett ünnepséget Acsádon. A helyszínt az Idősek Otthona Díszterme biztosította. Idén a szokásosnál is többen, nyolcvanan fogadták el az önkormányzat meghívását.

Az ünnepséggel kívánjuk kifejezni hálánkat, tiszteletünket, megbecsülésünket, és szeretetünket azok iránt, akik hosszú munkában eltöltött évek után köztünk töltik megérdemelt nyugdíjas éveiket. Ezen a napon azoknak szól a tisztelet, akik nélkül nem lehetnénk itt”- mondta Kranczné dr. Kovács Bernadett polgármester asszony köszöntőjében.

Vlasits György ajándéka

A polgármesteri köszönő szavak után a legfiatalabbak, a helyi Mézeskalács Óvoda gyermekei köszöntötték az időseket.

Óvodások műsora

Az ünnepség a meghívottak megvendégelésével folytatódott. Az eszem-iszom után a helyi lányok, asszonyok nyújtották át az általuk készített kis meglepetéseket az idősebbeknek.

Ajándék nőknek

Majd Vlasits György harmonikás szórakoztatta a vendégeket. Voltak, akik együtt nótáztak vele, de akadtak olyanok is, akik táncra-perdültek.

Ajándék férfiaknak

A meghívottak rendkívül meg voltak elégedve a helyszínnel, a menüvel és a kiszolgálással.

Az ünnepséggel talán sikerült egy kicsit visszaadni abból a törődésből, amit a fiatalabb korosztály kap az idősektől életük során.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!