Állásbörze

2017.04.12. 15:07

Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt.

Nálunk okos emberek kezelnek és működtetnek okos berendezéseket és okos eszközöket.

Eredményesnek maradni és fejlődni - ez vezérli a több mint 140 éves története során állandóan megújulni képes Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt,-t.

A GYSEV 1923 óta magyar–osztrák vasúttársaság. GYSEV napjainkra Magyarország legkorszerűbb vasúttársasága lett. XXI. századi technikával üzemeltetett, európai műszaki színvonalú vasúthálózattal. Okos embereket keresünk, akik szeretnének okos berendezéseket üzemeltetni és okos eszközöket kezelni.

Jó szakmával, középiskolai és felsőfokú iskolai végzettséggel keressük: a vonatközlekedés irányítóit, a modern vasút építőit, korszerű eszközökkel végzett fenntartóit, a számítógéppel támogatottá - vezérelt rendszerek üzemeltetőit, fejlesztőit. Segítünk a gyors beilleszkedésben, tudásod szabad használatában, céljaid megvalósulásában.

A jövő vasútja nálunk már jelen van. Ez a vasút még nem a múlt.

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését cégünk iránt és Ön is szívesen dolgozna a GYSEV Zrt-nél. Kérem, tekintse meg állásajánlatainkat!

http://www2.gysev.hu/karrierportal_(online_jelentkezes)/275" target="_blank"

Tel.: +36/99/577-296

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!