Állásbörze

2017.04.07. 09:42

SCHOTT Hungary Kft.

A SCHOTT egy nemzetközi technológiai konszern, amely több mint 130 éves tapasztalattal rendelkezik a speciális üveggyártás területén. A vállalat elsődleges piacát a gyógyszeripar, a háztartási berendezések, az elektronika, az optika, a napenergia-ipar, a szállítmányozás és az építőanyag-ipar jelentik. A vállalat központja Németországban, Mainz-ban található.

A Gyógyszeripari Csomagolóanyag üzletágban a SCHOTT vezető szerepet tölt be. Világszerte 13 országban, több mint 600 gyártósoron, hozzávetőleg 9 milliárd darab fecskendőt, karpullát, üvegcsét és egyéb speciális üvegterméket gyártunk üvegcsőből. A kiváló minőségű alapanyagok, a modern gyártási folyamatok, a legújabb technológiák alkalmazása, valamint a folyamatos kutatás és fejlesztés által igyekszünk megfelelni a vevők és ezáltal a piac által támasztott elvárásoknak.

Termékek

Évente közel 1,7 milliárd üvegcsét, ampullát és a cukorbetegség kezelésében használt karpullát gyártunk többféle színben és méretben. A termékek előállítása a jelenleg érvényben lévő nemzetközi szabványoknak és a vevői igényeknek megfelelően történik.

A minőségnek kulcsszerepe van a vevői biztonság és elégedettség biztosításában. A SCHOTT Hungary Kft. a Pharmaceutical Systems üzletág egyik legjelentősebb és legdinamikusabban fejlődő képviselője.

Karrier a Schott-nál

Cégünknél érdekes feladatokra és kihívásokkal teli projektekre, valamint motivált és barátságos csapatra számíthat. A SCHOTT-nál bármerre is tekintsen az ember, mindenhol nagyfokú szakértelmet és a nemzetközi technológiai piacok iránti elkötelezettséget talál.

Szakemberek

Ha Ön tisztában van képességeivel és új kihívásokat keres, a SCHOTT a megfelelő hely az ön számára. Nálunk izgalmas, sokrétű feladatokkal találkozhat egy nemzetközi munkakörnyezetben.

Friss diplomások és diákok

Csatlakozzon nemzetközi gyakornoki programunkhoz vagy jelentkezzen pályakezdők számára meghirdetett állásainkra. Gyakornoki programunk keretében nálunk valódi feladatokon és projekteken dolgozhat és szerezhet tapasztalatot.

Szakképesítés nem igénylő munkakörök

Folyamatos a felvételünk vizuális ellenőr, gépkezelő pozíciókba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!