A börzén találkozunk!

2018.10.10. 10:00

Vas Népe Állásbörze: nyereményjátékokkal is készülünk

Pluszinformációt szerezhet a cégekről, felhívhatja magára a HR-szakemberek figyelmét, ezáltal növelheti elhelyezkedésének esélyeit, ha kilátogat a 4. Vas Népe Állásbörzére.

VN

Németh Balázs megyei üzletszervezési vezető az őszi munkaerőpiaci fórumról beszélt

Fotó: Unger Tamás

A régió legnagyobb munkáltatói, valamint kis- és középvállalatok is jelen lesznek november 6-án az Agora – Szombathelyi Kulturális Központban a 4. Vas Népe Állásbörzén. A munkaerőpiaci fórum részleteiről Németh Balázs megyei üzletszervezési vezetőt kérdeztük. – Az idén a második ilyen rendezvényünkre kerül sor: lehetőséget adunk a cégek és leendő munkavállalóik közvetlen kapcsolatteremtésére. Országos, megyén kívüli és megyei nagyfoglalkoztatók, termelő multinacionális cégek is jelen lesznek, de szolgáltatók és állami intézmények is képviseltetik magukat. Kiemelt szakmai partnerünk a Vas Megyei Kormányhivatal. Németh Balázs újdonságokról is beszámolt: nyereményjátékkal készülünk azoknak, akik kilátogatnak a rendezvényre, értékes laptopot sorsolunk ki azok között, akik aznap 14.45-ig kitöltik és leadják a regisztrációs kérdőívet. Most először karriersarkunkat is felkereshetik, ahol tanácsadással várjuk Önöket, és ha csak egy jó fotó hiányzik az önéletrajzukról, ott azt is elkészítjük, a kész CV-t kinyomtatjuk, hogy felkészülten tudjanak érdeklődni a standoknál.

Október 17-éig várjuk még kiállítók jelentkezését, a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre. A standon kívül egyéb szolgáltatásokat is kínálunk: megjelenést az állásbörzéhez kapcsolódó kiadványban és PR-cikket vaol.hu oldalunkon. Jelentkezni lehet a 06-20-266-1846-os telefonszámon vagy e-mailben a [email protected] címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!