Frissen Vasból

2021.11.03. 10:15

Önt is várjuk! – Novemberi állásbörze a Vas Népe szervezésében – fotók, videó

Az Agora – Művelődési és Sportház ad otthont szerdán a VII. Vas Népe-állásbörzének. Kiállítóink több száz álláshellyel várják az érdeklődőket 10 és 17 óra között.

vaol.hu

Videós bejelentkezés az állásbörzéről:

Hetedik alkalommal szervez állásbörzét napilapunk a megyeszékhelyen. Célunk az, hogy segítsük a cégeket a megfelelő munkaerő megtalálásában, és lehetővé tegyük a munkavállalóknak, hogy megismerjék a megye meghatározó vállalkozásainak álláskínálatát. Barátságos légkörben, kapcsolatépítő jelleggel találkozhatnak majd a kiállítók képviselői és a látogatók.

A rendezvényre kilátogatók értékes könyvek közül választhatnak.

Tapasztalat, életkor és képzettség szerint is találhat majd mindenki lehetőséget az őszi karriernapunkon. A kiállítóhelyeken, húsz standnál összesen több száz kiadó álláshellyel várják leendő munkatársaikat a cégek. A megyei és megyén kívüli foglalkoztatók, termelő multinacionális cégek, a szociális szféra, az egészségügy és a turizmus képviselői, szolgáltatók és állami intézmények is jelen lesznek – pozícióik a legszélesebb körnek szólnak.

Álláskeresőket és munkahelyváltoztatást tervező tapasztalt szakembereket egyaránt várnak a standokhoz, az idén nyáron diplomát szerzők számára is kézenfekvő megoldás, hogy a munkakeresést az állásbörzén kezdjék vagy folytassák. Akkor is érdemes kilátogatni, ha valaki „csak” információt szerezne a munkaerőpiacról, az aktuális trendekről.

Kiállítóink névsorából látszik, hogy jelentősen átalakult a munkaerőpiaci helyzet a pandémia nyomán: olyan munkáltatók is jelen lesznek, amelyekkel eddig nem találkozhattak állásbörzéinken. A Vas Népe azonkívül, hogy kiállítóként képviselteti magát, arra vállalkozik, hogy összehozza a valós piaci igényeknek megfelelő keresletet a kínálattal.

Kiadó pozíciókkal érkezik az állásbörzére a PNH Kft., a TDK Hungary Components Kft., a Mam-Hungária Kft., a Swiss Post Solutions GmbH, a Praktiker Kft., a Sárvári Gyógyfürdő Kft., a Galambos Cégcsoport, a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház, a Fővárosi Önkormányzat Szombathelyi Idősek Otthona, a WHC, a Plazmaszolgálat Kft., a Nestlé Hungária Kft., a Speidel Hungária Kft., a First Job Kft., a Hunguest Hotel Répce Gold, a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet, a Magyar Honvédség, az ORFK RF ÜF Szombathelyi Hívásfogadó Központ, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság, a Mediaworks Hungary Zrt. és a Vas Megyei Kormányhivatal is.

Látogatóink már 10 órától érdeklődhetnek a sportház nagytermében a standoknál, 11 órakor lesz a megnyitó, 12 órakor pedig kerek asztalbeszélgetés kezdődik Nők és inspiráció címmel: Jagodits Zsuzsa coach beszélgetőpartnere lesz Lenkai Nóra, az ELTE Savaria Egyetemi Központ rektori biztosa, Őze-Guth Szilvia, a Marcus Vagyonvédelmi Kft. szakmai koordinátora és Lőrincz-Farkas Eszter, a Vas Népe főszerkesztője.

Fontos információ még, hogy a rendezvény ingyenes, látogatása védettségi igazolványhoz kötött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!