HIRDETÉS

2018.04.27. 14:09

A SPAR mint munkahely – Miért érdemes a SPAR-nál dolgozni?

A SPAR Magyarország Kft. az ország ötödik legnagyobb munkaadójaként közel 13000 munkavállalóért tartozik felelősséggel.

A SPAR Magyarország Kft. az ország ötödik legnagyobb munkaadójaként közel 13000 munkavállalóért tartozik felelősséggel.

Biztos, stabil munkahely: a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 1990 óta van jelen a magyar kiskereskedelmi piacon, s a fejlődés azóta is folyamatos és dinamikus. Az ország egyik vezető kiskereskedelmi láncaként a SPAR sikerének egyik kulcsa a dolgozóiban rejlik, akiknek stabil, biztos munkahelyet, szociális biztonságot, színvonalas munkakörülményeket nyújt lelkiismeretes munkájuk elismeréseként.

Szakmák sokszínűsége a SPAR-on belül: a hálózati munkakörök mellett a SPAR valamennyi egysége kínál munkavállalási lehetőséget, pl., a bicskei SPAR Központ beszerzés, marketing, HR, személyzetfejlesztés, IT, pénzügy, számvitel, controlling, műszaki területen, a két logisztikai raktárunk logisztikai ügyintéző, áru-összekészítő, targoncavezetői, stb. szakmákban a húsüzemünk pedig hentes szakmunkás, gépkezelői, vezetői és adminisztratív munkakörökben.

Képzési és továbbképzési lehetőségek: a SPAR sokrétű képzési rendszere lehetőséget nyújt kollégáinak a folyamatos fejlődésre és a szakterületükön való továbbképzésre, pl. trénerképzés, zöldség-gyümölcs oktatás, TOP eladó, TOP menedzser képzés, targoncavezetői képzés, vezetői készségfejlesztői képzés, stb. További információk a képzési és továbbképzési oldalon találhatók.

Utánpótlás nevelés a biztos jövőért: a SPAR a minőségi kereskedelmi munka érdekében a munkatársak folyamatos képzése mellett nagy hangsúlyt fektet a szakmai utánpótlás nevelésére is. Gyakorlati helyet biztosít kereskedelmi szakiskolás tanulók részére, továbbá jelentős számban fogadja a kötelező szakmai gyakorlatukat teljesítő, nappali tagozatos főiskolai, egyetemi hallgatókat.

Karrierlehetőség: ha Ön a karrierjének irányítását saját kezébe szeretné venni, a SPAR ebben támogatja Önt. Tanulóból, gyakornokból osztályvezető vagy üzletvezető – nálunk ez valóra válhat. A SPAR dinamikus, családias környezetben biztosítja a fejlődési, előrelépési lehetőséget.

Európai környezet/külföldi tapasztalatszerzés: a SPAR Austria AG tulajdonosi körébe tartozó magyarországi SPAR működését a szlovéniai, olaszországi és horvátországi SPAR-szervezetekkel együtt az Austria SPAR International AG (ASPIAG) koordinálja. A SPAR munkavállalói részére külföldi gyakornoki programot is szervez, melynek során a pályázatot elnyert kollégák tapasztalatszerzés céljából néhány hetet a SPAR Ausztriánál tölthetnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!