HIRDETÉS

2018.05.02. 14:27

ADA – A bútorgyártó

A cég egy kis családi vállalkozásból nőtte ki magát, melynek története több, mint 100 évet ölel fel. Az angeri központú cég több, mint 50 éve gyárt kárpitozott bútorokat, ágyrácsokat, matracokat. A cégcsoport 2012-ben vette fel az ADA Möbelwerke Holding AG nevet. A konszern jelenleg több, mint 2800 főt foglalkoztat, 6 különböző telephelyen, amelyek közül Ausztria mellett 3 Magyarországon, 2 pedig Romániában található.

ADA Hungária Kft.

Az ADA cégcsoport körmendi leányvállalata 1993-ban kezdte meg a termelést Magyarországon. A folyamatosan fejlődő cég azóta az ország legnagyobb kárpitosbútor-gyártójává nőtte ki magát.

Biztos megélhetés

Az évente 41.000 bútort készítő cég a nyugat-európai bútorpiac meghatározó résztvevője.

Versenyképes bér

A bejelentett bér mellé 13. havi fizetést, utazási támogatást és Erzsébet-utalványt is kínál a cég.

Szakmai fejlődés

A cég dolgozóinak tanfolyamokat, képzéseket biztosít továbbfejlődésük érdekében.

A piaci szegmensben sikeres és elismert cégünk stabil munkahelyet és hosszú távú biztos megélhetést kínál dolgozóinak. Kulturált és színvonalas munkakörök betöltésével egy folyamatosan fejlődő cég és csapat tagja lehet. Az ADA Hungária Kft. vezetése elsősorban olyanok jelentkezését várja, akik szeretnének egy minőséget és vevőelégedettséget szem előtt tartó vállalat életében aktív szerepet vállalni.

Címünk: 9900, Körmend Rákóczi út. 154.

Telefonszámunk: +36-94/590-100

E-mail címünk: [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!