HIRDETÉS

2018.04.18. 18:50

AKE HUNGÁRIA KFT. – prosperáló középvállalatként a világ vezető körfűrészlap- és marószerszám gyártói között

A németországi anyavállalattal rendelkező AKE cégcsoport, mint a precíziós szerszámok gyártója és innovatív fejlesztője ma a világ vezető körfűrészlap és marószerszám gyártói közé tartozik. Világszerte kiépített értékesítési- és szerviz hálózatunknak köszönhetően kiváló minőséget, gyors kiszolgálást és kiváló ár-érték arányt biztosítunk ügyfeleinknek. Különleges know-how-val rendelkezünk a vevői igényekre szabott egyedi szerszámok konstrukciója és gyártása, valamint az alkalmazástechnológiai tanácsadás területén. Termékeink között megtalálhatóak a keményfémből, valamint az ipari gyémánt felhasználásával gyártott szerszámok, amelyeket a fa-, műanyag-, és fémipari megmunkálások során alkalmaznak ügyfeleink.

 

Az AKE cégcsoport magyarországi gyártó- és szerviz egysége, az AKE Hungária Kft. nem csak a nagyvállalatok sokszínűségét és kompetenciáját, hanem a KKV-k gyorsaságát és rugalmasságát is biztosítja mind ügyfelei, mind alkalmazottai részére.

Vállalatunk a szombathelyi középvállalati szektorban 25 éve ad munkát közel 100 szombathelyi és környékbeli munkavállaló számára.

Az AKE cégcsoportban a szombathelyi telephelyen történik marószerszám- és fűrészlap gyártás, valamint szerszám-szerviz is. A hazai piacon megrendelőink közé tartoznak a legnagyobb állami tulajdonban lévő erdő- és fagazdaságok, bútorgyártó cégek, autóipari beszállító vállalkozások. 2015-ben a szombathelyi egység vette át a német anyavállalattól a kelet-európai piacok teljes kiszolgálását, amely jelentős perspektívát kínál az AKE Hungária Kft számára.

Vállaltunk nagy hangsúlyt fektet saját üzemének, illetve gépparkjának megújítására. Az elmúlt évben a GINOP program keretében fejeződött be az a beruházás, amely egy új, teljesen automata forrasztógép beszerzését és a fűrészlapokat gyártó üzemrész átalakítását foglalta magába. A 2018. évben a cégcsoport több mint 400 millió Forint értékben hajt végre beruházást Szombathelyen, amely szintén az üzemegységek magasabb fokú automatizáltságát, technológiai megújulását célozza.

Vállaltunk kiemelten kezeli munkavállalóink szakmai képzését. Dolgozóinknak állandó képzéseket nyújtunk, melyhez németországi szakemberek segítségét vesszük igénybe. Nagy hangsúlyt fektetünk munkavállalóink idegen nyelvi képzésére. Az értékesítés területén dolgozó munkatársak workshopok keretében mélyíthetik el tudásukat. Kiemelt figyelmet szentelünk arra, hogy vállaltunk a munkahelyi közösség formálásában is élen járjon. Fontosnak tartjuk, hogy ne csak anyagi téren biztosítsuk dolgozóink megelégedését, hanem csapatépítő tréningek, családi napok stb. keretében is erősítsük munkavállalóink együttműködését és vállaltunk iránti lojalitását.

Az AKE Hungária Kft ügyvezetése fontosnak tartja középvállalatok társadalmi szerepvállalást. Cégünk évek óta támogatja és aktívan részt vesz az asztalos szakma középiskolás diákjainak hazai és nemzetközi tanulmányi versenyében. Ugyancsak lehetőséget biztosít a pályaválasztás előtt álló tanulóknak, valamint az ország egyetlen faipari egyetemének diákjai részére, hogy a faipari szerszámgyártás rejtelmeivel a gyakorlatban is megismerkedhessenek.

Az AKE Hungária Kft mindezeken túl közel tizenöt éve vállal kiemelkedő szerepet a faiparban működő vállalkozások összefogásában. Ehhez minden évben saját finanszírozásában szervezi és rendezi meg Vas megyében az AKE Kupa elnevezésű sportbajnokságot. Rendezvényünk az évek során egy közel 500 fős eseménnyé nőtte ki magát, amelynek 2015 óta már külföldi résztvevői is vannak.

Cégünk tevékenységéről, termékeiről, valamint elérhetőségeinkről bővebb információt található a www.ake.hu weboldalon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!