HIRDETÉS

2019.04.24. 18:18

CPL Integrated Services – egy igazán szerethető munkahely

Egyre népszerűbb a vállalatok körében, hogy jól csengő, jobbnál jobb feltételeket kínáló ígéretekkel próbálják megszerezni és magukhoz csábítani a munkavállalókat.

A munkahely tényleg szinte olyan, mint egy második család, ezért nem mindegy, hogy milyen környezetben, milyen kollégákkal tölti valaki a napot, elégedett-e a fizetéssel, várnak-e rá új kihívások, illetve kiegyensúlyozott-e a mindennapokban.

A CPL Integrated Services vasvári irodájában az igazán jó munkahely azonban nem csak egy üres elképzelés vagy egy jól hangzó figyelemfelkeltés. A multinacionális, sokszínű környezet mellett arra is hangsúlyt fektetnek, hogy munkatársaik minden nap izgalmas feladatokon keresztül, támogató és jó hangulatú közösségben hozhassák ki magukból a legtöbbet.

 

Az első naptól kezdve fizetett szakmai tréningek során biztosítják munkavállalóik számára a lehetőséget arra, hogy alaposan elsajátítsák az informatika és az ügyfélszolgálat világához szükséges ismereteket. A technikai tudás megszerzése mellett személyes készségek fejlesztésere is lehetőséget adnak annak érdekében, hogy dolgozóik örömmel végezhessék munkájukat nap, mint nap. A munkáltató által kínált kiemelkedő anyagi juttatások mellett senkinek sincs szüksége külföldi munkavállalásra, itthon tudják megvalósítani terveiket.

A cég informatikai támogatást nyújt multinacionális vállalatok számára, ebből adódóan a munkavállalók osztrák, svájci vagy akár német cégek munkatársaival kommunikálnak napi szinten. A partnerek telefonon, e-mailben és más online csatornákon keresztül lépnek kapcsolatba a CPL Integrated Services munkatársaival. A támogató munkakörnyzetnek köszönhetően senkinek sem kell aggódnia a kommunikáció hatékonysága miatt, illetve a trénerek, coach-ok és a közvetlen kollégák segítségére bármikor számíthatnak. Az itt dolgozó munkavállalók remek lehetőséget kapnak az angol és és német nyelv fejlesztésére, hiszen használatuk a minden napi munka része.

A CPL Integrated Services 2015-ben és 2016-ban is elnyerte a CEE Outsourcing Awards legjobb munkaadónak járó díját, de a legnagyobb elismerés számukra a közvetlen kollégáik elégedettsége.

“Azért szeretek itt dolgozni, mert a legkülönfélébb nemzetiségű ügyfelekkel beszélhetek (német, brit, indiai, francia, spanyol, olasz, stb.), valamint elsajátíthatom a német és az angol nyelv sajátos, hétköznapi szóhasználatát“.

(Betti, 26)

„Szívesen ajánlanám ismerőseimnek a cégnél meghírdetett pozíciókat, mert itt nem kell hazavinni a munkát, nincs túlóra. A fizetés teljes mértékben versenyképes és időben meg is érkezik. Van gyümölcsnap és ünnepekkor mindig kapunk egy kis meglepetést”

(Evelin, 25)

„Nagyon ajánlom ezt a munkahelyet, mivel aki itt dolgozik az egy igazán barátságos munkakörnyezetet választ kedves munkatársakkal. Ez egy olyan munkahely, ahol tényleg figyelnek a munkavállalókra, egészséges táplálkozást gyümölcsnapokkal támogatva, különböző programokon való részvételi lehetőségekkel. Természetesen lehetőséget nyújtanak ingyenes továbbképzésekre is. A dolgozók munkáját pedig egy igazán versenyképes fizetéssel honorálják. Akit érdekel az informatika világa és szeretné magát képezni akár főállásban akár iskola mellett annak csak ajánlani tudom ezt a helyet.”

(Tomi, 32)

“Szívesen ajánlanám az ismerőseimnek, barátaimnak. Ideális munkahely azok számára akik a nyelvtudásukat szeretnék karbantartani, akik szeretik a tervezhető munkarendet és nem utolsósorban a versenyképes fizetést. A cég sok kedvezményt, lehetőséget nyújt az itt dolgozók számára továbbá tematikus munkanapokkal színesítik az egyhangúnak nem mondható munkavégzést.”

(Péter, 33)

A cég valóban fontosnak tartja, hogy a munkavállaóik szeressék azt, amit nap, mint nap csinálnak, éppen ezért mindent megtesznek azért, hogy náluk mindez megvalósítható legyen.

Az érdeklődöknek lehetőségük van személyesen is találkozni a CPL Integrated Services képviselőivel az állásbörze keretein belül, ahová mindenkit sok szeretettel várnak.

Elérhetőségeink:

CPL Integrated Services

9800, Vasvár Bartók Béla út 1.

Facebook: facebook.com/cplishungary

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!