hirdetés

2018.04.24. 19:45

CPL Integrated Services – Minőség és mennyiség, kölcsönösen

A CPL Integrated Services-nél célunk, hogy a legjobb, legélhetőbb munkahelyet biztosítsuk munkatársainknak, egyben a legmagasabb minőségű szolgálta­tásokat nyújtsuk ügyfeleink számára. Nyelvi, kommunikációs és informatikai készségeid erősítésével segítünk karriered beindításában. Függetlenül attól, hogy rész-, vagy teljes munkaidős állást keresel, szívesen várunk.

 

A vállalati ügyfeleinknek Magyarországon három helyszínről, több mint 700 munkatársunk segítségével, 18 nyelven biztosítunk informatikai támogatást. Az egyik legfontosabb célkitűzésünk az, hogy Téged fejlesszünk, amihez sokféle képzési lehetőséget biztosítunk cégen belül.

Szolgáltató központjaink Budapesten, Miskolcon és Vasváron helyezkednek el. Vasvári irodánk a régióban központi helyen található, bármilyen közlekedési eszközzel könnyen megközelíthető. A modern irodai környezetben, frissen felújított irodaházban dolgozó csoportjaink több ügyfelünknek nyújtanak informatikai segítséget német, angol és magyar nyelven. Bővűlő irodánkba jelenleg német nyelven beszélő technikai ügyféltámogató munkatársakat keresünk, az angol nyelvtudás is előnyt jelent. Ez a pozíció kiváló lehetőséget biztosít a nyelvtudásod napi szintű használatára, fejlesztésére illetve az informatikai ismereteid elmélyítésére, hiszen az első hónapban a betanulás során és a későbbiekben is lehetőséged lesz informatikai és egyéb soft skill tréningeken részt venni. Nappali és éjszakai illetve hétvégi munkavégzésre is biztosítunk lehetőséget.

Nyitott, barátságos légkörben ismerkedhetsz meg sokszínű közösségünkkel. Cégünk 2015-ben és 2016-ban is elnyerte a CEE Out­sourcing Awards legjobb munkaadónak járó díját, melyet a munkavállalóinktól rendszeresen érkező pozitív visszajelzések is megerősítenek. Bízunk benne, hogy a jövőben a Te segítségeddel, közösen valósíthatjuk meg céljainkat. Légy Te is a CPL IS Család része!

 

Elérhetőségeink:

CPL Integrated Services

9800, Vasvár Bartók Béla út 1.

Facebook: facebook.com/cplishungary

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!