HIRDETÉS

2019.10.21. 09:17

Humánia HRS Group Zrt.

Számunkra a HR szenvedély és életstílus. Nálunk az emberek állnak az első helyen. Szerintünk csak így lehet jól csinálni.

Több mint 20 éves tapasztalattal, folyamatos növekedéssel és 100%-ban magyar tulajdonosi körrel arra törekszik, hogy a HR piacon megjelenő igényekre adjon szakszerű megoldást akár a munkaerő kölcsönzéséről, közvetítéséről, diákmunkáról vagy outsourcingról van szó.

Nem feledkezünk meg azonban azokról a munkavállalókról sem, akik nap mint nap dolgoznak, ezzel támogatva minket, hogy teljesítsük ügyfeleink igényeit. Nem statisztikai adatokként és költségként tekintünk rájuk, hanem szervezetünkkel együtt lélegző, értékes emberekként. Velük vagyunk sikeresek, számukra pedig mi jelentjük a biztonságot.

 

Kollégáink minden esetben kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a jelentkezők a hiteles tájékoztatás mellett olyan munkakörökbe kerüljenek, ahol személyes és szakmai adottságaik hosszútávú és eredményes munkát tesznek lehetővé.

CÍM: 9700 Szombathely, Belsikátor 3. 1/2.

TELEFON: 06-94-508225

RÉGIÓVEZETŐ: Horváth Imre

06-70-4504688

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!