Hasznos tippeket kaphat tanácsadónktól a karriersarokban

2018.10.10. 18:47

IV. Vas Népe Állásbörze – Nyereményjátékokkal is készülünk!

Plusz információt szerezhet a cégekről, felhívhatja magára a HR-szakemberek figyelmét, ezáltal növelheti elhelyezkedésének esélyeit, ha kilátogat a 4. Vas Népe Állásbörzére. Kiállítók jelentkezését is várjuk.

VN

Németh Balázs megyei üzletszervezési vezető az őszi munkaerőpiaci fórumról beszélt

Fotó: Unger Tamás

A régió legnagyobb munkáltatói, rajtuk kívül kis- és középvállalatok is jelen lesznek november 6-án, csütörtökön az Agora – Szombathelyi Kulturális Központban a 4. Vas Népe Állásbörzén. A sikeres veszprémi, zalaegerszegi és a jövő heti székesfehérvári börze után az őszi szombathelyi munkaerőpiaci fórum részleteiről Németh Balázst, a Mediaworks Hungary Zrt. megyei üzletszervezési vezetőjét kérdeztük. – A nagy érdeklődésre tekintettel az idén a második ilyen rendezvényünkre kerül sor: tavasz után most ősszel is adunk lehetőséget a cégek és leendő munkavállalóik közvetlen kapcsolatteremtésére. Várhatóan harmincnál több kiállító várja majd az érdeklődőket november 6-án, kedden 10 és 17 óra között. A helyszín a régi: bevált rendezvénytér a sportház, az elmúlt évek börzéinek látogatottsága, sikere ezt igazolja. Az álláskeresőkön, a munkahelyváltáson gondolkodókon a közép- vagy felsőfokú képzésben részt vevő hallgatók is személyesen találkozhatnak a cégek képviselőivel. A hallgatók felmérhetik, hogy milyen pozíciókra és karrierutakra számíthatnak Vas megyében, miután képesítést szereztek vagy diplomáztak.

Németh Balázs megyei üzletszervezési vezető az őszi munkaerőpiaci fórumról beszélt
Fotó: Unger Tamás

A börzén országos, megyén kívüli és megyei nagyfoglalkoztatók, termelő multinacionális cégek is standdal lesznek jelen, több iparágból – például elektronikai és autóipar, bútorgyártás, élelmiszeripar – érkeznek, de szolgáltatók és állami intézmények is képviseltetik magukat. Az esemény kiemelt szakmai partnere a Vas Megyei Kormányhivatal.

A főszervező újdonságokról is beszámolt: nyereményjátékkal készülünk azoknak, akik kilátogatnak a rendezvényre, értékes laptopot sorsolunk ki a nap végén azok között, akik aznap 14.45-ig kitöltik és leadják a regisztrációs kérdőívet. Most először karriersarkunkat is felkereshetik, ahol tanácsadással várjuk Önöket, és ha csak egy jó fotó hiányzik az önéletrajzukról, ott azt is elkészítjük, a kész CV-t kinyomtatjuk, hogy felkészülten tudjanak érdeklődni a standoknál. Többszöri élő bejelentkezést is ígérünk a rendezvényről, hogy követni tudják az eseményeket.

A cégek interaktív módon mutathatják be szervezetüket, tevékenységüket, gyártási folyamataikat a kilátogatóknak. Sok vállalkozásról biztosan tudjuk már, hogy jelen lesz a börzén, de további kiállítók jelentkezését várjuk október 17-ig, a helyek korlátozott számban még rendelkezésre állnak. A standon kívül egyéb szolgáltatásokat is kínálunk: megjelenést az állásbörzéhez kapcsolódó kiadványban és PR cikket vaol.hu oldalunkon. Jelentkezni lehet a 06-20-266-1846-os telefonszámon, illetve e-mailben a [email protected] címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!