Ne maradjanak le a jó jelöltekről!

2018.10.15. 21:06

Kiállítók jelentkezését várjuk a 4. Vas Népe-állásbörzére

Bemutathatják vállalatukat, felmérhetik az álláskeresők igényeit, egyben a kapcsolatépítés, a toborzás és az arculatépítés színtere is lesz a 4. Vas Népe-állásbörze.

Vas Népe

A helyszín ismét a jól bevált Agora – MSH Fotó: VN-archív/Unger Tamás

Fotó: Unger Tamás

Az idén másodszor, tavasz után most ősszel is lehetőséget adunk a cégek és leendő munkavállalóik közvetlen kapcsolatteremtésére: országos, megyén kívüli és megyei nagyfoglalkoztatók, termelő multinacionális cégek több iparágból – például az elektronikai és autóipar, a bútorgyártás, az élelmiszeripar területéről –, kis- és középvállalatok, állami intézmények is bemutatkoznak november 6-án, kedden az Agora – Szombathelyi Kulturális Központban a 4. Vas Népe-állásbörzén. A munkaerőpiaci fórumon számítunk az álláskeresők, a váltást fontolgatók, a pályakezdők, a képzést keresők érdeklődésére.

A helyszín ismét a jól bevált Agora – MSH Fotó: VN-archív/Unger Tamás

Sok vállalkozásról biztosan tudjuk már, hogy jelen lesz a fórumon, de további kiállítók jelentkezését is várjuk, akik a börzén találkozhatnak az aktuálisan kiadó pozícióikra megfelelő jelöltekkel és olyan szakmai tapasztalatokkal rendelkező munkavállalókkal is, akiket rendszeresen keresnek cégükhöz. Személyesen adhatnak információt tevékenységükről, lehetőség lesz helyszíni interjúztatásra, előszűrésre, akár tesztíratásra. Interaktív módon mutathatják be szervezetüket, tevékenységüket, gyártási folyamataikat. Egyéb szolgáltatásokat is kínálunk: megjelenést az állásbörzéhez kapcsolódó kiadványban és PR-cikket vaol.hu oldalunkon. Jelentkezni lehet a 06-20-266-1846-os telefonszámon, illetve e-mailben a [email protected] címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!