HIRDETÉS

2018.04.18. 18:58

Liss Kft.

A LISS Kft-ben jogelődöket követve 1960 óta, 2001. májusától pedig 100%-os magyar tulajdonban gyártjuk és forgalmazzuk a különféle patronjainkat valamint szóda- és habszifon készülékeinket is.

 

A LISS Kft-ben jogelődöket követve 1960 óta, 2001. májusától pedig 100%-os magyar tulajdonban gyártjuk és forgalmazzuk a különféle patronjainkat valamint szóda- és habszifon készülékeinket is.

A Világ patrongyártói között vezető szerepet töltünk be. Termékeinkkel jelen vagyunk a Világpiacon élelmiszeripari, építőipari, egészségügyi és sport területen is. Különleges felhasználású patronjaik között életmentő eszközök is megtalálhatóak, rendszeresen dolgozunk közösen amerikai és európai kutató fejlesztő cégekkel.

Legnagyobb értékeink között első helyen vannak a munkatársaink (jelenleg több mint 400 fő), ezért nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő munkahelyi környezet kialakítására és munkatársaink elégedettségének növelésére. A minőség- és környezettudat kialakítását és erősítését valamint elkötelezettségét a humán erőforrásaink bevonásával, az előirányzatok gyakorlati megvalósítását a munkatársak képességeinek kihasználásával, a fejlesztés folyamatosságát rendszeres képzésekkel és célirányos ösztönzési módszerek alkalmazásával biztosítjuk.

Folyamatos fejlődés jellemzi cégünket, 2017-ben közel 4000 m2-es új termelő csarnokot avattunk és több, mint 80 fővel bővült létszámunk.

Vas megyében, közvetlen az M86-os út mellett Répcelakon működünk. Szombathely, Győr, vagy akár Budapest felől is könnyen megközelíthető Cégünk. Folyamatosan várjuk szakképzett és diplomával rendelkezők jelentkezését is.

Fizikai területen dolgozó munkavállalóinknak kínáljuk:

 

  • Klasszikus 3 műszakos munkarend!

  • 40% műszakpótlék

  • Fizetett túlórázási lehetőség!

  • Minimum havi nettó 25.000 Ft béren kívüli juttatás
  •  

  • Munkáltató által biztosított buszjárat (Celldömölk-Kemenesmihályfa-Kemenessömjén-Ostffyasszonyfa-Csönge-Uraiújfalu-Nick útvonalon és a Sárvár-Rábasömjén-Rábapaty-Jákfa-Zsédeny-Hegyfalu-Vasegerszeg-Vámoscsalád útvonalon)
  • 13. havi juttatás
  • Mi nem csupán állást kínálunk Önnek, hanem olyan értékeket és célokat, melyekkel könnyű azonosulni!

    Elérhetőségeink:

    LISS Patrongyártó, Töltő és Forgalmazó Kft.

    9653 Répcelak, Carl von Linde út. 1.

    Telefon:06 20-9500-100

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!