HIRDETÉS

2018.10.26. 08:57

MAM-Hungária Kft.

Ki ne szeretné megtalálni álmai munkahelyét? Te milyen szempontok alapján választanál? – Mennyi a fizetés? – Megbízható-e a munkaadó? – Van-e karrier/előrelépési lehetőség? – Milyen a hangulat a munkahelyen? – Büszke vagy-e arra, amit csinálsz?

A MAM-Hungária Kft-nél nem kell kompromisszumot kötnöd önmagaddal. Nálunk nem csak a munkád, hanem Te magad is fontos vagy! Így értük el, hogy vállalatunk a térségben a siker szimbóluma. Vaskeresztesi üzemünk 1991-ben 8 kollégával indult, ma már több, mint 550-en dolgozunk a babák egészséges fejlődéséért.

Tudtad, hogy a világon kapható MAM cumik és cumisüvegek mindegyike Vaskeresztesen készül? Jelenleg 90 millió darab terméket állítunk elő évente. Megrendeléseink száma pedig folyamatosan nő.

MAM-Hungária Kft. – Együtt Veled a babák egészségéért! 5 kontinens több mint 60 országába szállítjuk a Vaskeresztesen gyártott babatermékeinket. A divat és az igények változhatnak, de a minőség és a dolgozóink megbecsülése állandó.

Ha mosolyog a baba, boldog a család, ha elégedettek a dolgozók, hatékony a munka. A MAM-Hungária Kft. kiemelt figyelmet fordít kollégáira, hiszen nekik köszönhető a siker. Nálunk a munkatársak megbecsülése, az összetartás, a közösség központi szerepet tölt be. Felelős munkáltatóként nagy hangsúlyt helyezünk a kollégák testi-lelki egészségére is. Egészségprogramunk házhoz hozza például a szűrővizsgálatokat, prevenciós tájékoztatókat, vitaminokat.

Dolgozóink munkáját a karácsonyi vacsorán köszönjük meg, munkatársainknak születésnapjukon ajándékkal kedveskedünk.

Ha unod már, hogy testileg-lelkileg kimerülten érkezel haza jelenlegi munkahelyedről, és nincs kedved a szabadidős programokhoz, esetleg nincs erőd, türelmed gyermeked matekleckéjének megoldásához, vagy pályakezdőként egyszerűen csak szeretnéd megvalósítani önmagad – GYERE, és legyél Te is a csapatunk tagja.

Győződj meg személyesen arról, milyen az igazán jó munkahely! Várunk standunknál, és vaskeresztesi gyárunkban!

 

Elérhetőségeink:

MAM-HUNGÁRIA KFT.

9795 Vaskeresztes, Fő u. 132.

+3694540100

https://www.facebook.com/mamhungariakft/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!