HIRDETÉS

2018.11.05. 16:35

Másnak csak munka. Nekem: stabilitás.

Dervalics Zsolt az Audi Hungaria járműszerelde termelési munkatársa, teamkoordinátor a Járműösszeszerelés területén.

Zsolt 2006-ban a vállalat által is támogatott Lukács Sándor Szakközépiskola friss végzőseként rögtön az Audi Hungaria gyártósorán találta magát. 2009-től pár éves szünet következett, Zsolt külföldön próbált szerencsét, de hamar rá kellett jönnie, hogy az a stabilitás, amit az Audi Hungaria nyújt, a kisebb cégeknél nagyon ritka. A pontos munkaköri beosztás, a fix munkaidő, a karrierlehetőségek és a megbízható bérezés nem mindenhol biztosított. Zsolt ezért 2013-ban hazatért az Audi Hungaria kötelékébe, kezdetben QRK-s (a Minőség Szabályozó Körök) dolgozóként, egy évvel később pedig már TK (teamkoordinátor) pozícióban. Zsolt nemrég az Audi Hungaria támogatásával megszerezte az érettségit is, hogy előléphessen szakmai pályafutásában.

Miért fontos a munkája az Audi számára?

Zsolt keze munkája minden, az Audi Hungaria gyártósoráról legördülő A3-ason vagy TT-n nyomot hagy, és ez büszkeséggel tölti el őt és a csapatát minden egyes munkanap végén. Ami másnak csak munka, az Zsolt számára maga a stabilitás, az a megbízhatóság, amit csak az Audi Hungaria nyújthat a csúcsminőség és a mindennapi munkakörülmények terén. Zsolt teamkoordinátorként tíz kollégája munkáját fogja össze, akik a járműszerelde különböző állomásain az elkészült autókat vizsgálják.

Mik Zsolt feladatai? Mik egy teamkoordinátor feladatai a járműösszeszerelésen?

Zsolt és csapata ellenőrzik a járműszereldei folyamatokat a gyártósor különböző állomásain, valamint tömítettség vizsgálatokat végeznek, így biztosítják a folyamatos prémium minőségét. Zsolt a jövőben a műszakvezetői pozíció felé szeretne orientálódni, amihez még több tapasztalatra lesz szüksége – szerencsére az Audi Hungariánál a mindennapi munka rengeteg új kihívás elé állítja. Zsolt elmondása szerint közvetlen vezetői is sok támogatást nyújtanak a fejlődésben.

Mi szükséges ahhoz, hogy valaki az Audi Hungariánál ezt a pozíciót betölthesse?

A műszaki végzettség előny, de a gyártósori munkafolyamatok bárki számára megtanulhatóak, így a legfontosabb követelmény, hogy a leendő munkatárs jó csapatjátékos legyen, hiszen a járműszereldei munka csapatban zajlik.

 

Miért érdemes hozzánk csatlakozni?

Győri gyárunkban munkatársainknak lehetőséget biztosítunk arra, hogy ötleteikkel könnyebbé, hatékonyabbá tegyék mindennapi munkájukat, munkakörnyezetüket pedig igyekszünk egyszerre inspirálóvá és biztonságossá tenni – tiszta, modern gyár és minőségi munkaeszközök várják kollégáinkat.

Munkatársainknak stabil, hosszútávú munkalehetőséget kínálunk, tervezhető munkabeosztással. Az alapbéren és a teljesítményfüggő mozgóbéren felül 13. havi bérkifizetés, nyereségtől függő prémium-kifizetés és széleskörű béren kívüli juttatások várnak. Kollégáink számára kedvezményes szálláslehetőséget, illetve műszakrendhez igazodó buszjáratokat biztosítunk.

A Győrben gyártott motorok, autók világszintű elismertsége közös öröm számunkra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!