HIRDETÉS

2018.04.26. 19:01

Nestlé PURINA – Az Ön kedvence, a mi Szenvedélyünk

Határok nélkül – Mi alakítjuk a jövőnket!

 

A 2011-ben és 2013-ban két ütemben megvalósított kapacitásbővítés harmadik ütemeként, most közel 20 milliárd forint értékű beruházás keretében újítja meg a Nestlé a büki állateledel gyártó üzemének gyártási technológiáját és termékportfólióját.

Ennek köszönhetően a Purina gyár, az idén éppen 150 éves Nestlé cégcsoport legnagyobb európai állateledel gyártó központja lesz, amely több mint 30 ország piacát fogja ellátni állateledel termékekkel. A beruházás átadásának tervezett időpontja 2017 negyedik negyedéve.

Kai Herzke, gyárigazgató: – A jó munkahelyi környezet és kultúra megteremtése fontos számunkra.

„Erős, lelkes csapat vagyunk nagyszerű tervekkel, és a Nestlé Magyarország történetének legnagyobb beruházásait tervezzük megvalósítani Bükön. Ennek a beruházásnak a munkálatai már javában folynak, megkezdődött az üzem átalakítása, ugyanakkor az átalakítás ideje alatt napi működésünk sem áll le. Gyári fejlesztéseink, különféle projektjeink folyamatosan jelen vannak az életünkben, és kiemelt szerepet kap a TPM (teljes teljesítmény gazdálkodás) megteremtése és az 5S módszer (jól szervezett és tiszta munkaterület kialakítása) bevezetése a munkahelyi környezet és kultúra fejlesztéséért.”

 

ÚJ BELÉPŐK GYORS INTEGRÁLÁSA ÉS ÉRTÉKES CSAPATTAGGÁ FEJLESZTÉSE

A Nestlé Purina a legvonzóbb munkáltatók egyike a térségben, változatos munkaköröket, kihívást jelentő feladatokat kínálunk munkavállalóinknak. Az új belépők könnyen integrálódnak, hiszen számos tréninget, oktatást kapnak. Az elvárt szint elérése és fenntartása érdekében ismertetjük a módszertanokat, rengeteg oktatással megfelelő coachinggal, értékelésekkel senkit nem hagyunk magára. A kompetenciák fejlesztésén minden szinten dolgozunk, ehhez nyújt segítséget az ún. teljesítményértékelési rendszerünk, amelynek segítségével egyénre szabott fejlesztési tervet dolgozunk ki, külön figyelmet fordítva a hosszú távú lehetőségekre.

NEMZETKÖZI KARRIER LEHETŐSÉGET KÍNÁLUNK!

Szakmai tapasztalatcsere és ismeretbővítés céljából számos kollégának van lehetősége európai társgyárakat látogatni, hogy erősítsék és szélesítsék tudásukat. A nemzetközi színtéren való jelenlétünknek köszönhetően intenzív kapcsolatokat működtetünk olyan szakemberek között, akik különböző országokban élnek, mégis szoros együttműködésben dolgoznak. A fejlődés és hatékonyságnövelés érdekén kiaknázzuk a multikulturális közeg nyújtotta előnyöket. 2011 óra gépsoraink folyamatos fejlesztések alatt állnak, modern technológiák jelennek meg minden beruházás alkalmával. Kihívást jelentő feladatokat kínálunk mérnökök számára, nem csak üzemeltetési feladatokkal, illetve a szakma gyakorlati elsajátítása mellett a műszaki/üzleti angol nyelvismeret bővítésére is bőven van lehetőség.

Nálunk a folyamatos fejlesztés a napi munka része!

FOLYAMATOS FEJLESZTÉSEK

Ez a beruházás egy újabb fontos állomása annak a folyamatos fejlesztésnek, amelynek során a Nestlé 2010 óta több mint 40 milliárd forintot költött a hazai állateledel-gyártás fejlesztésére, és több mint 500 új munkahelyet teremtett. Beruházásunk tovább erősíti a magyar gazdaság regionális versenyképességét, a hazai élelmiszertermelők piacbiztonságát, hozzájárul új munkahelyek létrejöttéhez és elősegíti a magyar nemzetgazdaság teljesítményének fenntartható növekedését. Az új beruházással közvetlenül

70 új munkahelyet teremt a Nestlé Hungária Kft. Bükön és a teljes foglalkoztatott létszám így már

megközelíti az 1000 főt.

JUTTATÁSAINK:

  • Versenyképes jövedelem
  • Jelenléti és gyári bónusz
  • 13. havi fizetés
  • Cafetéria
  • Iskolakezdési támogatás
  • Nestlé Csokoládé és
  • Babatápszer csomag
  • Céges buszközlekedés
  • Friss gyümölcs hetente
  • ESEMÉNYEK:

    Nyári családi nap és Mikulás parti

    Csapatépítők

    SZERETNE CSATLAKOZNI?

    A [email protected] e-mail címen jelentkezhet önéletrajzával vagy személyesen a Nestlé Hungária Kft. Purina Gyárában, 9737 Bük, Darling utca 1. szám alatt a HR osztályon +94/558-800 számon előzetesen bejelentkezve.

     

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!