HIRDETÉS

2018.10.26. 14:39

SCHOTT Cégcsoport

Cégcsoportunk gyártó és kereskedő egységei a világ 33 országában vannak jelen, és mintegy 16 ezer munkavállalót alkalmazunk. A SCHOTT központja Németországban, Mainzban található, tulajdonosa a Carl Zeiss Alapítvány.

A gyógyszeripar mellett háztartási berendezésekhez, az elektronikai, az optikai, az autó-ipar, és az építőipar számára is állítunk elő üvegből készült termékeket.

A Gyógyszeripari Csomagolóanyagok üzletágban a SCHOTT vezető szerepet tölt be a gyógyszeripari cégeknek szállító vállalatok között. Világszerte 13 országban, évente több mint 600 gyártósoron, hozzávetőleg 9 milliárd darab fecskendőt, karpullát, üvegcsét és egyéb speciális üvegterméket gyártunk üvegcsőből.

A kiváló minőségű alapanyagok, a legújabb technológiák alkalmazása, valamint a folyamatos kutatások és fejlesztések által igyekszünk megfelelni a vevők és a piac által támasztott elvárásoknak.

SCHOTT Hungary Kft.

Vállalatunkat 1993-ban alapították Lukácsházán. A gyógyszeripari csomagolóanyagok gyártása modern termelő gépekkel 26 000 négyzetméteren történik, szigorúan szabályozott folyamatok alapján. Csúcsminőségű termékeink iránt nagy a kereslet. Vevőink között hazai és külföldi gyógyszeripari vállalatok egyaránt megtalálhatóak.

A SCHOTT Hungary Kft.-nél családias, tiszta és rendezett légkört biztosítunk dolgozóinknak. Vállalati filozófiánkban kiemelt szerepet kap, hogy munkatársainkról megfelelő módon gondoskodjunk, és a meglévő juttatások mellett egyéb jóléti szolgáltatásokat nyújtsunk számukra.

A hozzánk érkező szakemberek izgalmas, sokrétű feladatokkal találkozhatnak nemzetközi munkakörnyezetben

Friss diplomások és diákok csatlakozhatnak nemzetközi gyakornoki programunkhoz, vagy jelentkezhetnek a pályakezdők számára meghirdetett állásainkra. Nemzetközi gyakornoki programunk keretében nálunk valódi feladatokon és projekteken dolgozhatnak; Magyarországon és külföldön is munkatapasztalatot szerezhetnek.

Szakképesítést nem igénylő munkaköreinkbe vizuális ellenőr és gépkezelő pozíciókba várjuk leendő kollégáinkat.

Legyél Te is sikeres csapatunk tagja!

Keresd fel standunkat az Agora Művelődési és Sportházban megrendezésre kerülő állásbörzén november 6-án, kedden 10 és 17 óra között.

Szeretettel várunk, hogy személyesen meg tudjuk beszélni, milyen lehetőségeket tudunk biztosítani számodra a SCHOTT-nál.

SZENVEDÉLYÜNK AZ ÜVEG! Osztozz velünk sikereinkben!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!