Hirdetés

2018.05.02. 13:35

SCHOTT Cégcsoport

Cégcsoportunk gyártó és kereskedő egységei a világ 33 országában vannak jelen, és mintegy 16 ezer munkavállalót alkalmazunk. A SCHOTT központja Németországban, Mainzban található, tulajdonosa a Carl Zeiss Alapítvány.

A gyógyszeripar mellett háztartási berendezésekhez, az elektronikai, az optikai, az autó-ipar, és az építőipar számára is állítunk elő üvegből készült termékeket.

A Gyógyszeripari Csomagolóanyagok üzletágban a SCHOTT vezető szerepet tölt be a gyógyszeripari cégeknek szállító vállalatok között. Világszerte 13 országban, évente több mint 600 gyártósoron, hozzávetőleg 9 milliárd darab fecskendőt, karpullát, üvegcsét és egyéb speciális üvegterméket gyártunk üvegcsőből.

A kiváló minőségű alapanyagok, a legújabb technológiák alkalmazása, valamint a folyamatos kutatások és fejlesztések által igyekszünk megfelelni a vevők és a piac által támasztott elvárásoknak.

SCHOTT Hungary Kft.

Vállalatunkat 1993-ban alapították Lukácsházán. A gyógyszeripari csomagolóanyagok gyártása modern termelő gépekkel 26 000 négyzetméteren történik, szigorúan szabályozott folyamatok alapján. Csúcsminőségű termékeink iránt nagy a kereslet. Vevőink között hazai és külföldi gyógyszeripari vállalatok egyaránt megtalálhatóak.

A SCHOTT Hungary Kft.-nél családias, tiszta és rendezett légkört biztosítunk dolgozóinknak. Vállalati filozófiánkban kiemelt szerepet kap, hogy munkatársainkról megfelelő módon gondoskodjunk, és a meglévő juttatások mellett egyéb jóléti szolgáltatásokat nyújtsunk számukra.

A hozzánk érkező szakemberek izgalmas, sokrétű feladatokkal találkozhatnak nemzetközi munkakörnyezetben

Friss diplomások és diákok csatlakozhatnak nemzetközi gyakornoki programunkhoz, vagy jelentkezhetnek a pályakezdők számára meghirdetett állásainkra. Nemzetközi gyakornoki programunk keretében nálunk valódi feladatokon és projekteken dolgozhatnak; Magyarországon és külföldön is munkatapasztalatot szerezhetnek.

Szakképesítést nem igénylő munkaköreinkbe folyamatos a felvételünk vizuális ellenőr és gépkezelő pozíciókba.

Legyél Te is sikeres csapatunk tagja!

Keresd fel standunkat az Agora Művelődési és Sportházban megrendezésre kerülő állásbörzén május 3-án, csütörtökön 10 és 17 óra között.

Szeretettel várunk, hogy személyesen meg tudjuk beszélni, milyen lehetőségeket tudunk biztosítani számodra a SCHOTT-nál.

SZENVEDÉLYÜNK AZ ÜVEG! Osztozz velünk sikereinkben!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!