Álláshelyek

2018.05.01. 18:42

III. VAS NÉPE Állásbörze: bárki találhat munkát

Harmadik alkalommal szervez állásbörzét a Vas Népe a megyeszékhelyen. A kiállítói helyek mind elkeltek: 31 standnál összesen több száz kiadó álláshellyel várják május 3-án leendő munkatársaikat a cégek. 10 órától 17 óráig kereshetik fel a munkáltatók képviselőit, ha kilátogatnak a sportházba

Fotó: Unger Tamás

Az Agora – Művelődési és Sportházban a régió munkáltatói – harmincnál több kiállító – várják az érdeklődőket 10 és 17 óra között. Harmadik alkalommal szervez állásbörzét a Vas Népe a megyeszékhelyen. A kiállítói helyek mind elkeltek: 31 standnál várják leendő munkatársaikat a cégek. Tapasztalatban, életkorban és képzettségben is mindenki találhat neki szóló ajánlatot a 10 órakor kezdődő börzén.

A megyei és megyén kívüli foglalkoztatók, termelő multinacionális cégek, szolgáltatói és állami intézmények is jelen lesznek – pozícióik a legszélesebb körnek szólnak. Álláskeresőket és munkahely-változtatást tervező tapasztalt szakembereket egyaránt várnak a standokhoz. Idén nyár elején sokan szereznek majd diplomát: számukra is kézenfekvő megoldás, hogy a munkakeresést az állásbörzén kezdjék.

Fotó: Unger Tamás

Akkor is érdemes kilátogatni, ha valaki „csak” információt szerezne a munkaerőpiacról, az aktuális trendekről. Nem csak szombathelyi cégek hirdetnek meg pozíciókat: Szentgotthárd, Vasvár, Celldömölk és más települések munkáltatói is képviseltetik magukat. A rendőrség és a honvédség toborzóstanddal készül, a NAV munkatársai gyakorlati segítséget adnak az érdeklődőknek.

A Vas Népe ugyancsak kiállít a rendezvényen, amely kitűnő alkalom lesz arra, hogy összehozza a valós piaci igényeknek megfelelő keresletet a kínálattal.

Akik biztosan ott lesznek:

Nestlé Hungária Kft., Ake Hungária Kft., PNH Kft., Otp Pénzügyi Pont, MÁV csoport, Praktiker Építési és Barkácspiacok Kft., Wewalka Kft., Liss Kft., Autoliv Kft., Galambos Cégcsoport, Humánia HRS Group Zrt., SCHOTT Hungary Kft., Ada Hungária Kft., Opel Szentgotthárd Kft.. Coveris Rigid Hungary Kft, Groupama Biztosító Zrt., Penny Market Kft., ORFK, DXC Technology, Falco Zrt., Magyar Honvédség, Gysev Zrt., Sága Foods Zrt., Polmetál Pruszynski Kft., CPL Integrated Service, Spar Magyarország Kft., Markusovszky Egyetemi Oktatókórház

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!