HIRDETÉS

2018.04.18. 21:36

Versenyképes, stabil munkahelyeket kínál a Praktiker

Családias légkör, változatos munka, tervezhető munkaidő – a Praktiker munkavállalói ilyennek látják munkahelyüket. A magyar tulajdonban lévő barkácslánc tovább bővíti elkötelezett csapatát. A vásárlói igények még magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében új kollégákat keresünk.

A magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező, barkácsáruház-lánc Magyarországon 20 áruházat működtet, ahol összesen 1400 alkalmazottat foglalkoztatnak.

– Az elmúlt hónapokban elvégeztünk egy átfogó belső felmérést, amelynek során azt vizsgáltuk, hogy a munkavállalóink mit gondolnak munkahelyükről – mondta Márton Katalin, a cég HR-vezetője. – A nagy többség szerint nálunk tervezhető a munkaidő, családias a légkör: a kollektíva egy igazi közösséget alkot. Ezen kívül mozgalmas munkavégzést, változatos feladatokat kínálunk. Munkavállalóink is megerősítették, hogy sikeres a stratégiánk: a Praktiker megbízható, stabil vállalat, ahol hosszútávon tervezhetik kollégáink karrierjüket és életpályájukat

A folyamatosan változó, a kereslethez igazodó piaci környezetben az áruház-lánc elsősorban értékesítő, pénztáros, valamint áruátvevő új munkatársakat keres, amely pozíciók magukban rejtik a lehetőséget ahhoz, hogy a későbbiekben különböző szakértői, és/vagy vezetői beosztásokat tölthessenek be. A Praktiker célja, hogy folyamatos és interaktív kapcsolatot ápoljon a munkaerőpiac szereplőivel: jelen van – elsősorban a lokális – állásbörzéken, kapcsolatot épít az országos és a helyi Kereskedelmi és Iparkamarákkal, szakképző intézményekkel, Kormányhivatalokkal. A vállalat megújult karrieroldala, valamint HR területének koordinátorai az alábbi elérhetőségeken bővebb tájékoztatást is adnak az álláslehetőségekről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!