Hirdetés

2019.10.28. 14:50

Volánosnak lenni jó!

Fotó: Soos Botond

A Volánbusz Zrt. 2019. október 1-jétől országos lefedettséggel működik, 19 ezer munkavállalójával pedig Magyarország harmadik legnagyobb foglalkoztatója lett. A 92 éves múlttal, de dinamikusan fejlődő szemlélettel rendelkező állami vállalat stabilitást, biztonságot nyújt munkavállalóinknak. Cégünk alaptevékenysége a regionális és távolsági, menetrend szerinti autóbusz-közlekedési közfeladat ellátása, az utasok mindennapos utazási igényének, munkába és iskolába járásának, valamint a különböző intézmények, hivatalok elérésének biztosítása. Országosan is egyre korszerűbb munkakörülményekkel és korrekt munkafeltételekkel, folyamatosan várjuk új kollégáink jelentkezését!

 

Volánbusz, mert „volánosnak lenni jó”!

 

Országosan is, de a mostani rendezvényen elsősorban a nyugati régióban kínálunk munkát autóbusz-vezetői és műszaki munkakörökben. Hölgyek jelentkezését is szívesen fogadjuk!

 

Szívesen dolgoznál nálunk, és rendelkezel PÁV II-es igazolással, de C és D kategóriás jogosítvánnyal nem, és nincs gépjárművezetői kártyád (GKI)?

 

Semmi gond! Jelentkezhetsz bátran ezek nélkül is autóbusz-vezetői tanfolyamunkra!

 

Mit kell tenned ehhez?

 

Keress minket a www.volanbusz.hu/karrier oldalon, és légy te is autóbusz-vezető nálunk!

 

Mit kínálunk?

 

Már a tanfolyam alatt is 8 órás foglalkoztatást kínálunk tanfolyamos autóbusz-vezetői munkakörben, természetesen bérezéssel, valamint ingyenes utazási lehetőséggel. A tanfolyam elvégzése után, amint kézhez kaptad GKI-kártyádat, autóbusz-vezetőként foglalkoztatunk tovább.

 

Autószerelő, autóvillamossági szerelő vagy karosszérialakatos végzettséggel rendelkezel? Nincs ilyen szakképesítésed, de van gépszerelő, lakatos vagy műszerész képzettséged és tapasztalatod?

 

Akkor várjuk jelentkezésed! Az sem gond, ha most kerültél ki az iskolából, hiszen a pályakezdőknek is stabil, kiszámítható munkahelyet tudunk biztosítani. Válassz műszaki állásajánlataink közül, és dolgozz nálunk egy- vagy kétműszakos munkarendben! Jól felszerelt műhelyekkel, valamint folyamatos fejlődést biztosító képzésekkel várunk!

Legyél Te is csapatunk tagja: látogass el a www.volanbusz.hu/karrier oldalra, ahol régiókra bontva számos álláslehetőség közül válogathatsz!

 

Szakmád számunkra érték! Építsd velünk a jövőd egy biztos, kiszámítható munkahelyen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!