Állatvilág

2010.03.19. 10:25

Kedvencek verseny - segítség

Gyakran ismételt kérdések, segítség a kutya-macska szépségverseny menetéhez.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Benevezett kedvencek megjelenése az oldalon
A versenyre nevezett kutyák/macskák fotói szerkesztői ellenőrzés után kerülne ki az oldalra. Ennek időtartama változó, szabad erőforrásainktól függően a nevezések 1-2 napon belül már szerepelnek az oldalon. Tehát a sikeres regisztráció és feltöltés után még nem élesedik a nevezés rögtön az oldalon.

Véletlenül más kategóriába feltöltött kedvenc
Mivel a feltöltött nevezőket élesítés előtt megnézzük, ezért az sem probléma, ha valaki véletlenül macskáját a kutya kategóriába töltötte fel, azt mi módosítjuk. Sokszor előfordult, hogy feltöltötték egy macska fotóit a kutya kategóriába, majd még egyszer a macskákhoz is. Nem kell újra feltölteniük a képeket, ha a kategóriát elvétették, szakavatott specialistáink kiszűrik, hogy melyik kedvenc kutya, s melyik macska, még akkor is, ha olykor ez nehéz eset.

A kedvenc alapértelmezett képe
A rendszer sajátossága, hogy az utolsónak feltöltött képet állítja be alapértelmezettnek, cserélésére a felhasználóknak nincs lehetőségük. Sokhelyütt mi is megváltoztatjuk a kezdőképet, a részünkről legjobbnak vélt fotóra. Amennyiben ilyen kérésük van, azt jelezzék e-mailben a [email protected] címen.

Utólagos képfeltöltés
Egy, már elküldött és már az oldalon is megjelent nevezéshez utólag képet feltölteni csak úgy lehet, hogy a plusz fotókat elküldik a fentebbi e-mail címre, a már nevezett kedvenc pontos nevével. Felhívjuk figyelmüket, hogy a verseny ideje alatt minden kedvencnél maximum öt kép szerepelhet!

Ha több kutya/macska van a háznál és mindegyiküket beneveznék
Amennyiben több kedvencet szeretnének benevezni egy kategórián belül. Akkor ahhoz új regisztráció szükséges. Elég csak a felhasználónevet megváltoztatni, ugyanazon e-mail címmel többször regisztrálhatnak. Például, ha két vizsla van a háznál, akkor az első nevezéséhez használjanak egy tetszőleges felhasználónevet „Minta Béla” a másodikhoz pedig írjanak akár egy számot, egy plusz karaktert hozzá „Minta Béla2”, vagy adjanak meg egy új felhasználónevet. A gazdik azonosítására az e-mail cím szolgál, amely lehetőség szerint maradjon változatlan.
Továbbá feltölthetik pl. második kutyájukat a macska kategóriába is, biztosítjuk önöket, hogy a kutya kategóriában fog megjelenni.

Regisztrálási problémák
Regisztráció után, az e-mailben kapott értesítőben küldött linkre kattintva tudnak belépni a felöltőoldalra, ahol nevezhetik kedvencüket. Amennyiben nem sikerül a feltöltés, s azután a rendszerben sem tudnak már feltölteni képeket, akkor ezt a problémát egy újabb regisztrálás megoldhatja. A biztonsági ellenőrző kód beírása helyesen kis betűkkel történik, amennyiben a rendszer „rossz”-nak véli, figyeljék meg, hogy pontosan írták-e be, a nagy i-t többen kis l-nek vélik. Ha többszöri próbálkozásra sem sikerül, akkor indítsanak új regisztrációt, az új kódot ad.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!