Állatvilág

2014.07.21. 13:50

A jótékonysági vásár a neten folytatódik

Szombathely - Harmadik alkalommal rendezte meg hétvégén a Kutyamenhely Alapítvány jótékonysági garázsvásárát. A tervek szerint a még el nem kelt holmik az interneten is megvásárolhatóak lesznek.

Boros Patrícia

A vásáron minden érdeklődő kedvére válogathatott a legkülönfélébb ruhaneműk, ékszerek, játékok, könyvek és dísztárgyak között.

Trenyik Zsolt, a Kutyamenhely Alapítvány kuratóriumának elnöke. Fotó: Boros Patrícia

– Külföldön nagyon keresettek a garázsvásárok és ezek mintájára fogalmazódott meg bennünk a jótékonysági vásár ötlete. Idővel egyre több tárgyi felajánlást kaptunk olyanoktól, akik szerettek volna hozzájárulni az alapítvány munkájához – mesélte el az előzményeket Trenyik Zsolt, az alapítvány kuratóriumi elnöke. – A későbbiekben szeretnénk egy állatmenhelyet építeni és erre igyekszünk félretenni pénzt úgy, hogy közben segítünk más állatvédő egyesületnek is. Emellett olyan eszközöket szeretnénk vásárolni, amelyek hozzájárulnának a terepi munka megkönnyítéséhez. Bár jelenleg több felajánló van, mint vásárló – fűzte hozzá.

A Kutyamenhely alapítvány továbbra sem adja fel. A tervek szerint a jövőben hivatalos web- és közösségi oldalukon is láthatóak, illetve megvásárolhatóak lesznek a még el nem kelt holmik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!