Állatvilág

2015.07.15. 09:42

Szeretne egy háromlábú kutyát? - Bianka és társai gazdára várnak

A Fekete István Állatvédő Egyesület kutyusai szeretnének minél előbb megbízható gazdát találni maguk mellé.

Funny 2013 januárjában született ivartalanított szuka kutya. Az emberekkel kedves, bújós, jó jelzőkutya. Biztonságos kerítéssel rendelkező kertes házba szeretne költözni. Érdeklődni a Fekete István Állatvédő Egyesület tagjainál, a 06/20-297-4868-as telefonszámon lehet.

Gazdit keres Ray, a törpe lábú, csacsi fülű szeretetbomba. Ray tavaly júniusban született, ivartalanított kan kutya, más kutyákkal jól kijön. Kis mérete miatt lakásba is ajánljuk. Érdeklődni a Fekete István Állatvédő Egyesület tagjainál, a 06/20-289-3247-es telefonszámon lehet.

Böbe körülbelül másfél éves, kedves, bújós, ivartalanított szuka kutya. Kertes házat és szerető családot keres otthonának. Érdeklődni a Fekete István Állatvédő Egyesület tagjainál, a 06/20-297-4868-as telefonszámon lehet.

Messi alig egyéves szuka kutyus, de már megjárta a poklot. Egy vasútállomás mellé kirakva várta a csodát. Mostanra megerősödve, újra bízva az emberekben, oltva, chipelve, ivartalanítva keresi szerető családját. Közepesnél nagyobb méretű, barátságos, tanulékony kutyus. Kertes ház, nagy udvar, gyerekek, szerető család, nagy kanapé az elképzelése a gazdis otthonról. Érdeklődni a Fekete István Állatvédő Egyesület tagjainál, a 06/20-289-3247-es telefonszámon lehet.

Suzy aprócska, fiatal, szuka kutyus. Kölykeivel együtt rakták ki a kőszegi Hétforrásnál. Várja szerető gazdáját, aki élete végéig szeretetet és biztonságot nyújtana neki. Érdeklődni a Fekete István Állatvédő Egyesület tagjainál, a 06/20-297-4868-as telefonszámon lehet.

Bianka 2012 decemberében született jagd terrier, ivartalanított szuka kutya. Oltva, chipezve, inkább egyedüli kutyusnak ajánljuk, mivel nem igazán szeret a gazdin osztozni. Súlyos sérülés következtében kellett jobb első lábát amputálni, de ez nem zavarja a mozgásában, vidáman szaladgál. Kertes házba szeretne költözni, a szobatisztaság ugyanis nem az erőssége. Érdeklődni a Fekete István Állatvédő Egyesület tagjainál, a 06/20-259-8805-ös telefonszámon lehet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!