Állatvilág

2016.07.21. 12:10

6 kedves kutyus keresi gazdáját

A szombathelyi Ebrendészeti Szolgálat gazdikeresői.

AFRODITÉ nyugodt, kedves eb. Nem ifjú már a gazdikereső kutyus: tízéves hölgyről van szó. A német juhászkutya már régóta van a szombathelyi ebrendészeti telepen, élete utolsó éveit szeretné inkább szerető családban tölteni. Nem ugrál, nem rombol, korából adódóan is megfontolt már Afrodité. A leendő szerető gazdija jelentkezését az Állategészségügyi és Ebrendészeti Szolgálat telephelyén, a Hajnóczy utcában várja hétfőnként, csütörtökön és péntekenként.

BOBI maga a tökély! A keverék kan kutyus ötéves, rendkívül nyugodt és barátságos, és lakásban is tartható, kistestű eb. A Hajnóczy utcában, az Ebrendészeti Szolgálat telephelyén várja a társát.

BORZAS egy puli jellegű keverék kan kutya. Hároméves, kistestű eb, ha rendszeresen jár kozmetikushoz, akkor a Borzas névtől is megválik... Rendkívül figyelmes kutya, munkára fogható nagyobb kertben is akár, hiszen nagyon jó jelzőkutya. A Hajnóczy utcában, a szombathelyi Ebrendészeti Szolgálat telephelyén várja a leendő szerető családját hétfőnként és csütörtökönként 11 és 15 óra között, valamint minden pénteken délelőtt

SZEMI gyönyörű: labrador és husky keverék. Kan kutya, hároméves nagyon barátságos. Az eredeti fajtáinak minden jó tulajdonságát élvezheti a leendő gazdája, aki talán minél előbb hazaviszi már magával. Rendkívül okos és szófogadó, de kajla is tud lenni, és szívesen játszik, bohóckodik. Gyerekekkel is nagyon jól kijön, fiatal kora miatt is nevelhető, szoktatható. Várja a leendő családját Szemi a szombathelyi Ebrendészeti Szolgálat telephelyén, a Hajnóczy utcában.

MORGÓ kutya figyelmes és türelmes gazdira vágyik, ilyen a természete. Staffordshire terrier keverék kan kutya és még csak kétéves. Határozott, de lágyszívű társra vágyik, aki megtanítja neki, mit szabad és mit nem szabad. Szeretne nagyon sokat futni és sétálni, ez esetben azt sem bánja, ha egyébként lakásban kell laknia. Fajtájából adódóan a macskákért nem rajong, és a békesség kedvéért nem baj, ha a leendő család egyedüli kutyája. A Hajnóczy utcában, a szombathelyi Ebrendészeti Szolgálat telephelyén várja a családját.

TIGRIS komoly érdeklődőre vár... A másfél éves staffordshire terrier keverék szuka kutyus nagyon mozgékony, eleven. Az ivartalanítása nagyon ajánlott, nyugodtabb lesz utána a kutya, könnyebb vele bánni. Szeretne egy okosan szerető gazdit Tigris, azt sem bánja, ha „lányosabb" nevet kap az új családjában. A macskákért nem rajong, különösebben a kutyákért sem - szeretne az egyetlen lenni a gazdi életében. Most Szombathelyen a Hajnóczy utcában, az Ebrendészeti Szolgálat telephelyén vár. Érdeklődni hétfőnként, csütörtökönként és péntekenként lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!