Állatvilág

2017.08.23. 17:45

Mindig van mit szépíteni a kutyatelepen Gencsapátiban

GENCSAPÁTI Soha nincs megállás: kennelt építettek, akadálypályát javítottak a napokban a Gencs-apáti Kutyaparadicsomban.

Bakos Ágnes

- Végre tudunk már a saját dolgainkkal is foglalkozni, nemcsak a bűnözőkre vadászunk - tette közzé Facebook-oldalán Ferenczi Endre, a gencsapáti kutyamenhely vezetője. A telepre rendszeresen betörnek, egy elfogás miatt nemrégiben az egész országban a gencsi telepről beszéltek - most viszont viszonylag nyugodt napok voltak, így folyhatott a munka.

Ferenczi Endre munkában

- Szépen halad a parkunk rendezése, a hőhullám elmúltával indulnak az akadálypályás edzések - írta a telep vezetője. Aztán kennelépítésről is posztolt: javítják, bővítik a kutyalakokat, amelyek remélhetőleg minél rövidebb ideig szolgálnak egy-egy eb otthonául. Most is vannak bőven gazdára váró kutyusok: kicsik, nagyok, egyszínűek, foltosak, hangosak, csendesek. A 87-es út mentén várnak a leendő családjukra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!