Állatvilág

2016.01.02. 18:07

Durva - Zsákba csomagolt élő kiskutyát találtak Csörötnek határában

Csörötnek – A településről kapták hívást a kutyamenhely dolgozói, hogy a falu Rönök felőli végén található keresztútjánál egy zsákba „csomagolt", még mozgó kutyust találtak a kutyát sétáltató állatbarátok.

Melus Marcell

Azonnal indultak a szentgotthárdi kutyamenhely dolgozói és a kicsomagolás után derült ki, hogy valaki így próbált meg megszabadulni egy körülbelül négy hónapos fekete kan kiskutyától.  A kutyust szerencséjére hamar megtalálták, megmentve a kölyköt a fulladástól, vagy a megfagyástól.  A bejelentőknek nagyon hálásak a kutyamenhely dolgozói. Azt feltételezik, hogy a kutyus lehet egyike azoknak a puli keverék kutyáknak, amelyeket november 18-án és 19-én loptak el. Akkoriban fiatalok jártak simogatni őket, és azóta csak egy alkalommal jöttek, de nem mertek bejönni a megmaradt kiskutyákhoz.  Egyelőre ez csak feltevés, próbálják kideríteni, hol lehet a többi két ellopott kölyök.

Fotó és videó: Facebook, Szentgotthárdi kutyamenhely

" target="_blank"">A helyszínen készült videót megtekintheti itt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!