Állatvilág

2010.03.08. 22:02

Kutyák, macskák: küldje be kedvencei fotóit és nyerjen!

Van kutyája és macskája? Netán hasonlít kedvencére - küldje be a fotókat és nyerhet. Portálunk most három kategóriában is verseny hirdet. Nem kell mást tennie, mint a fényképekkel benevezni, aztán szurkolni azért, hogy minél több szavazatot kapjon.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Négylábú kedvenceit most benevezheti a portáunk szépségversenyére. Kettő plusz egy kategóriában várjuk internetes oldalunkon a kutyák és macskák fotóit:

I. kutya szépségverseny - itt nézheti meg a beküldött fotókat

II. macska szépségverseny - itt nézheti meg a beküldött fotókat

Külön kategóriaként kutya/macska-gazda hasonmás versenyt is hirdetünk, ide olyan fotókat várunk, amelyek ékesen bizonyítják a mondást: amilyen a gazda, olyan kutyája/macskája - a beküldött fotók itt nézhetőek meg.

 A játék menete: a fotók március 9-től március 31-ig tölthetőek fel. (A fényképek szerkesztői ellenőrzés után kerülnek ki a portálunkra.)

A feltöltött jelöltekre április 1-jétől 23-ig várjuk a voksokat.  A játékunk közönségszavazás, vagyis az interneten a legtöbb szavazatot elnyerő nevezettek közül kerülnek ki győzteseink. A szavazás végeztével kategóriánként kihirdetjük az első 3 helyezettet, akik az alábbi ajándékokban részesülnek:

I. helyezett: 30 000 Ft értékű vásárlási utalvány

II. helyezett: 20 000 Ft értékű vásárlási utalvány

III. helyezett: 10 000 Ft értékű vásárlási utalvány

 A játékban csak természetes személyek vehetnek részt – kivéve a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. dolgozói és azok közvetlen hozzátartozói. A nyeremény készpénzre nem váltható. A nyereményeket terhelő adókat, illetékeket a kiadó fizeti.

 A játékra az alábbi linken regisztrálhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!