Baba

2008.06.03. 06:00

Szemünk fénye

Telik már lapunk mosolyalbuma, társszerzőink naponta megörvendeztetnek bennünket a szebbnél szebb gyermekfotókkal.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Szekér Márk apukája azt írta: Remélem, még beleférünk a határidőbe, mert elfelejtettem az e-mailt elküldeni. Nos, határidő nincs, folyamatosan fogadjuk a család szeme fényéről készített képeket; elnézést mi kérünk, ha valaki csak később látja viszont kis kedvencét az újság hasábjain. Kaptunk már sürgető levelet nagymamától, édesapától, őket  is türelemre intjük; előbb-utóbb sorra kerül mindenki. Németh Tibor Alsóújlakról küldte kisleánya virágkoszorús fotóját: Réka első  ajándéka volt a (minden bizonnyal apakéz alkotta) szirmokból font fejék az édesanyjának anyák napjára. Laposa Balázska fotója ugyancsak anyák napjára készült: a fénykép a nagymamának és a dédiknek is dukált. A kilenc és fél éves Patrik ölében a hathetes kisöccse, Szilárd Fotó: Porpáczi EszterBorsfai Benjamin lassan féléves lesz, ez az első hasonfekvős képe Fotó: Borsfai PéterLaposa Balázs: csók a családnak Fotó: Laposa családA hét hónapos Németh Réka Fotó: Németh TiborTakács Katica tavaly október 23-án látta meg a napvilágot Fotó: Takács Kálmán Szekér Márk öt hónapos Fotó: Szekér Norbert   

Fotózza le ön is a gyermekeit,  az  unokáit, a képeket töltse fel online oldalunkra, chateljen, írjon blogot, gyűjtse össze a lurkók aranyköpéseit, és küldje el címünkre! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!