Baba

2008.09.23. 05:40

Baba-mama nap lesz

Szombathely - Számos téma és foglalkozás szerepel napirenden azon a szombati baba-mama napon, amelyet az oladi művelődési központban rendeznek.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A szombathelyi Védőnői Szolgálat és az Oladi Általános Művelődési Központ (Savaria Ifjúsági Centrum) közös rendezvényére várják szombaton egész nap nemcsak a babákat és a mamákat, hanem mindazokat, akiket érdekelnek a csecsemő- és kisgyermekkor problémái, a születés előtti és a szülés utáni időszak történései, az átfogó egészségmegőrzés. 

Szórakoztató programok, különféle előadások és foglalkozások, tanácsadások várják a SIC-be látogatókat szeptember 27-én délelőtt tíztől délután öt óráig. Az előadások sorában helyet kap az intim torna, a bőrápolás, az ajánlott védőoltások, a helyes fogápolás, a babáknak és mamáknak szóló homeopátia. A szülésre felkészítés lényegéről is képet kaphatnak az érdeklődők. 

Egyes foglalkozásokon a szülők a kisgyermekükkel együtt is részt vehetnek. Ilyen a csecsemőúszás, amely reggel kilenctől negyed tizenkettőig tart, fél tizenegytől baba-mama torna lesz, ugyanekkor mondókákkkal tarkított játékos, zenés csicsergő szigetre várják a kicsiket, fél tizenkettőtől pedig az anyukák táncos, zenés kismamatornán mozgathatják meg tagjaikat. Délután háromkor kezdődik a hangfürdő, tibeti tálakkal és gonggal, négykor pedig a babamasszázzsal ismerkedhetnek a szülők. Lesz még játszóház kicsiknek, zenés játék óvodásoknak, négykor a Szamóca Színház szórakoztató műsora szerez örömet. A szűrővizsgálatok egész nap tartanak. Mindig sokan keresik fel a baba-mama napok  rendezvényeit Fotó: Védőnői Szolgálat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!