Női páros

2017.10.24. 15:56

Babosék nehéz sorsolást kaptak a vb-n

Babos Tímea és partnere, a cseh Andrea Hlavackova az Andreja Klepac, María José Martínez Sánchez szlovén, spanyol duóval találkozik a hétmillió dollár összdíjazású szingapúri tenisz WTA-világbajnokság párosversenyének negyeddöntőjében.

A viadalt szervező WTA honlapjának beszámolója szerint amennyiben a harmadik helyen kiemelt magyar, cseh kettős győz, akkor az elődöntőben a világelső Martina Hingis, Csan Jung-jan svájci, tajvani és a hatodikként rangsorolt Anna-Lena Grönefeld, Kveta Peschke német, cseh páros összecsapásának továbbjutójával találkozik.

„A sorsolásról annyit, hogy az egyik legveszélyesebb és legnehezebb ellenfelet kaptuk meg a lehetséges négy párosból. Klepac és Martínez Sánchez nagyszerű és veszélyes kettőst alkot” – idézte honlapja Babost, akinek ez lesz az idei utolsó versenye.

A másik ágon a címvédő Jekatyerina Makarova, Jelena Vesznyina orosz páros a kanadai Gabriela Dabrowski és a kínai Hszü Zsi-fan alkotta duóval játszik. A negyedik összecsapáson a holland Kiki Bertens és a svéd Johanna Larsson csap össze az ausztrál Ashleigh Bartyval és Casey Dellacqua-val.

Párosban – ellentétben az egyessel – már az első fordulótól egyenes kieséses rendszerben zajlik a küzdelem. A negyeddöntőket csütörtökön és pénteken rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!