Bajánsenye

2015.12.17. 18:21

Jótékonykodott az egész falu - A bajánsenyei gyerekeké lesz a bál bevételének egy része

Bajánsenye - Az idén már 13. alkalommal rendezték meg Bajánsenyén a jótékonysági napot, amely délután vásárból, az este pedig jótékonysági bálból áll.

Kálmán György

A településen ingatlannal rendelkező müncheni hölgy, Angelika Pietsch az ötletgazdája és fő támogatója az eseménynek, amelyet az önkormányzat és a Bajánsenye Községért Alapítvány felkarolt. A karácsonyi vásárban a helyi kézművesek mellett az óvodás és iskolás gyerekek által készített tárgyak is megvásárolhatók voltak.Karácsonyi illatok fogadták a résztvevőket, finom süteményekkel, teával kínálták a betérőket. Az esti bált Györke Gyula polgármester, Zsoldos Bálint, az alapítvány kuratóriumának elnöke és Pappné Balogh Ágnes, a művelődési ház vezetője nyitották meg.

fotó: Kemencei Ilona

A program hagyományosan Angelika Pietsch és Györke Gyula polgármester nyitótáncával kezdődött. Az est sztárvendégei Debrey Zsuzsanna és Hertelendy Attila, a zalaegerszegi színház társulatának tagjai voltak, akik operett- és retróslágerekkel szórakoztatták a közönséget. A műsor után a LUX együttes húzta a talpalávalót egészen hajnalig. A mulatozást csak a tombolasorsolás szakította meg. A jótékonysági bál bevételének felhasználásáról a Bajánsenye Községért Alapítványa dönt. Zsoldos Bálint elmondta, hogy a bevételből az óvodás és iskolás gyerekeket támogatják, de jut belőle a Kerkabarka Színjátszóknak és a település civil szervezeteinek és egyesületeinek is.

Címkék#Bajánsenye
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!