BC Körmend

2014.05.31. 20:44

Változások a Körmend kosárlabdacsapatánál: Tóth Norbert jön, Grebenár megy

A Körmend kosárlabdacsapatánk ügyvezetője, Zsebe Ferenc szombat éjjel közleményben ismertette a csapat új igazolását.

„Sikerült megegyeznünk a nemzeti válogatott keretében is szereplő Tóth Norberttel” – írja az ügyvezető. A 203 cm magas erőcsatár az Alba Fehérvár csapatától érkezik Körmendre, a szakmai stáb javaslatára és örömére. A 28 éves játékos a MAFC-nál kezdte pályafutását, majd 4 pécsi szezont követően igazolt Kecskemétre, ahonnan aztán ismét Pécsre vezetett az útja. A 2012-13-as szezonban csapata meghatározó játékosává nőtte ki magát, 14.5 pont és 7.7 lepattanó volt az átlaga. Az idei szezonban a Eurocup-ban is szerephez jutott Alba Fehérvár csapatában 27 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, melyeken átlagban 10.9 pont és 5.4 lepattanó volt a mérlege. A 10 nemzetközi mérkőzésen 6.1 pontot és 3.1 lepattanót mutatott a statisztikája.

A közlemény szerint Grebenár Péterrel nem hosszabbít szerződést a klub. „Ezúton is szeretnénk megköszönni Grebinek az itt elvégzett munkáját, mindazt, amit a Körmendért tett. Következő állomáshelyén is sok sikert kívánunk neki!” – teszi hozzá Zsebe Ferenc, aki hozzáteszi: a csapatépítés további állomásairól is tájékoztatni fogja a csapat szurkolóit, de minden eseményről csak akkor, amikor az biztossá, véglegessé válik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!