BC Körmend

2015.10.01. 14:57

Szegeden a Körmend

Körmend - Már csütörtökön, egy nappal a televízió nyilvánossága előtt (M4, 18.00) rendezendő szegedi bajnoki előtt útra kelt az Egis Körmend kosárlabdacsapata, hogy kipihenten léphessen pályára a nyitányon.

Németh Zsolt

 

Ferencz Csaba csapatkapitány a jó felkészülés után sikeres idényt remél  Fotó: Szendi Péter

A piros-feketék csütörtökön egy közösen elköltött ebéd után szálltak autóbuszra. Ferencz Csaba úgy érzi, készen állnak az első bajnoki találkozóra.

- Nagyon jól sikerült a felkészülésünk, minden munkát elvégeztünk, amit elterveztünk. - mondta a csapatkapitány. - Nyertünk jó pár meccset, bár természetesen hibák is előfordultak a jó játék mellett, összességében elégedettek lehetünk. Ugyanakkor ez mit sem ér, ha a következő egy hétben nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogy szeretnénk. Mindenképpen azon leszünk, hogy minden, éppen előttünk álló meccset megnyerjünk. Én úgy gondolom, hogy ez a csapat képes erre. Az aktuális ellenfelet nézve nem történt annyi változás a nyáron, mint nálunk, bár ott is vannak új játékosok. Felkészültünk a szegediekből, és még meg is fogjuk nézni őket, hogy tudjuk, mire számíthatunk. Mindenki nagyon várja már az első igazi tétmeccset. A szurkolóink nagyon ki vannak éhezve a jó körmendi kosárlabdára, egy jó csapatra. Ezt már a felkészülés alatt is éreztük. A hírek szerint sokan indulnak utánunk, hiszen szervezett szurkolói busz is érkezik Szegedre. Ez nagyon sokat jelent nekünk, reméljük, hogy ki tudjuk szolgálni őket egy bravúros, szép győzelemmel!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!