Hallgassa élőben!
Napraforgó: jó a minőség – Chernelházadamonyán gazdálkodó cégnél jártunk – fotók
Jó ára van a napraforgónak, és jó lett a termés is, mégsem népszerű a megyében, persze megvan az oka ennek, ahogyan annak is, miért barnultak be mindenfelé.
Szerződést kötöttek a duális hallgatók a partnercégekkel a szombathelyi egyetemen – fotók
Ünnepélyes aláírási ceremónián kötöttek szerződést a duális gépészmérnök hallgatók az ELTE IK Savaria Műszaki Intézet szervezésében pénteken az egyetemen.
Két díjat is nyert a Weöres Sándor Színház egyik előadása
Kihirdették a 2021-es Városmajori Szabadtéri Szemle nyerteseit.
Berki Krisztiánt köszöntötték Szombathelyen – Elkezdődött a Torna Grand Prix – fotók
A pénteken az Arena Savariában kezdődött 8. Torna Grand Prix megnyitója előtt Berki Krisztiánt köszöntötték a szövetség vezetői.
BMX: nemzetközi mezőny versenyzett Gencsapátiban
Jól sikerült nemzetközi Alpok-Adria Kupa-futamokat rendezett a Gencsapáti KSE BMX-szakosztálya.
Oroszlányban a Körmend – Idegenben is győzelemre tör a piros-fekete együttes
A NB I-es kosárlabda-bajnokság 2. fordulójában is idegenben szerepel az Egis Körmend. A piros-feketék ellenfele szombaton az MVM-OSE Lions lesz, a találkozó 18 órakor kezdődik.
Bezárnak a tesztközpontok Burgenlandban
Szeptember 30-án bezárnak a tartomány által fenntartott Burgenlandi Oltó- és Tesztközpontok (BITZ). Az antigén tesztek érvényességének megváltozása miatt az utóbbi időben lecsökkent a tesztalanyok száma. A lehetőséget az otthoni PCR-tesztek váltják ki, de a gyógyszertárak továbbra is végeznek víruspróbákat.
Szekér Ádám szerint a csapategységben rejlik a Hali-siker titka
A Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgó-csapatának remek teljesítményt nyújtó középpályása, Szekér Ádám a szezon előtt a feljutást tűzte ki célul.
Motoros és személyautó ütközött Szombathely határában – fotók
Plakáterdő: számíthatnak bírságra? – Ennek próbáltunk utánajárni
A polgármesteri hivatal főépítészi irodája hatósági eljárást folytat az ellenzéki képviselőjelölt-jelöltek plakátjai ügyében – erről Szombathely város jegyzőjének leveléből értesültünk. A Nemzeti Választási Iroda sajtóosztályának válasza megerősítette: nincs kitűzött választás, így kampányidőszak sincs. Számíthatnak-e a plakátolók bírságra? – ennek próbáltunk utánajárni.