Oroszlányban is begyűjtötte a győzelmet a Falco KC kosárcsapata
Az NB I-es kosárlabda-bajnokság 12. fordulójában a Falco-Vulvano Energia KC Szombathely a jó erőt képviselő Oroszlány vendégeként aratott megérdemelt győzelmet.
Balázs Fecó halálával Kovács Ferenc sitkei kastélyfogadós a barátját gyászolja
Évtizedek óta ismerték egymást, 36 éves már a sitkei történet, ami a kápolna megmentéséért zajlik. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes, zeneszerző, Balázs Fecó halálával Kovács Ferenc sitkei kastély­fogadós a barátját gyászolja.
Ingyenes és önkéntes lesz az oltás Szlovéniában
Ingyenes és önkéntes lesz az új típusú koronavírus(SARS-CoV-2) elleni védőoltás Szlovéniában, a kormány erre vonatkozóan elfogadta a nemzeti oltási tervet – közölte a helyi sajtó szombaton.
Már a dunai árvíznél is mentett a magyarlaki Önkéntes Tűzoltó Egyesület
Az Önkéntes Tűzoltó Egyesület Magyarlak 1893 december 10-én alakult meg, a közelmúltban ünnepelte fennállásának 120. évfordulóját. A rendszerváltás után 1992. június 10-én jegyezték be újra, civil szervezetként.
Megteltek a bevásárlóközpontok Szombathelyen
A jelek szerint karácsonyi bevásárlási lázban ég a vasi megyeszékhely.
Celldömölki férfiak akartak Pápán katalizátort lopni
A pápai nyomozók egy 21 és egy 24 éves celldömölki férfi ellen folytatnak eljárást.
Szakértőt kérdeztünk, hogyan védhetjük ki az elsivárosodást, ha az idén máshogy zajlik a karácsony
Az idei karácsonykor sok minden nem valósulhat meg úgy, ahogy azt megszoktuk. Hogyan védhetjük ki az elsivárosodást, a kedvetlenséget, ha az idén máshogy zajlik az adventi készülődés, és talán karácsonykor sem láthatjuk szeretteinket?
Lezajlott a Várkör fejlesztésének első üteme Kőszegen
A Kossuth Lajos és Kiss János utcák közötti szakaszán új zöldfelületek jöttek létre, megújult az útszakasz, a kapcsolódó járdák és parkolók több mint 4000 négyzetméteren.
Bűnmegelőzési tanácsok az adventi időszakra a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaitól
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai plakátokkal és szórólapokkal hívják fel a figyelmet a megelőzés fontosságára.
Garázdaság miatt kell felelnie a Szombathelyen autót rongáló nőnek
A Szombathelyi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.