15°
29°
13°
Jól sikerült megyénk első longboardversenye
Húsz versenyző indult a megyénkben először rendezett downhill longboardversenyen.
Bekerítenék a kutyafuttatót
Többen örülnének a kutyafuttató bekerítésének, társadalmi munkában újítanák meg a játszóteret.
Kicsik és nagyok is futnak a szombathelyi futófesztiválon
Vasárnap ötödször rendezik meg a szombathelyi futófesztivált.
HISZEK a SOSZ-szal
Szombathely – A Sport- egyesületek Országos Szövetségének (SOSZ) keddi fórumán a HISZEK Benned Sport Program újabb ütemét is népszerűsítették, ami 2019. január 31-ig összesen 200 millió forintot nyújt a jelentkezők számára.
Bodorkós-Horváth Katalin három ezüsttel jött haza a szenior-vb-ről
Páratlanul eredményes szezont zárt a szenior gyalogló Bodorkós-Horváth Katalin. Az idei négy Európa-bajnoki aranya mellé három ezüstöt hozott haza a spanyolországi korosztályos világbajnokságról.
Európai Mobilitási Hét – Autó nélkül gyorsabb a belvárosban
A Vas Népe szerkesztősége is megmozdult az Európai Mobilitási Héten: gyorsasági versenyt rendeztünk különböző járgányok között, amelyek a belvárosban kiválthatják az autót.
Sopronban ikszelt edzőmeccsen a Falco
A Falco-Vulcano Energia KC Szombathely NB I-es kosárlabdacsapata a Sopron vendégeként lépett pályára felkészülési mérkőzésen, a felek döntetlenre végeztek.
Főztek, kóstoltak, dalra fakadtak és táncoltak is a nyugdíjasok Vépen
Tizenegy vasi nyugdíjasklub képviseltette magát az idei megyei főzőversenyen, amelynek második alkalommal adott otthont Vép.
Találkozások ideje a Séi Búcsúi Hétvége
Az elmúlt hétvégén tartották immár harmadik alkalommal a Séi Búcsúi Hétvége rendezvényeit a településen. A program a korábbi nagy sikerű falunapok folytatása.
Ismét támadnak a szúnyogok Vas megyében
Vas megye szinte teljes területén elszaporodtak a vérszívók. Prof. dr. Vig Károly entomológus elmondta, az elmúlt időszakban sok volt a csapadék, a szúnyogok pedig gyorsan megtalálják a számukra alkalmas életteret.