A viharos szél miatt négy esetben kellett a vasi tűzoltóknak beavatkozni
A fa kidőlések miatt nem sérült meg senki.
Naplementét idézhet az ombre a falakon
Az ombre leginkább a hölgyek körében ismert fogalom, legtöbben hajfestési technikaként tartják számon, pedig a szín­át­menet nemcsak a frizurán, hanem a falon is jól mutat.
Program a generációs együttműködés erősítésére
Nagy jókedvet kerekített a többgenerációs gasztro- és kézművesprogram, amit  a Vas Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház és az Új Nemzedék Szombathelyi Közösségi Tér  rendezett.
Falufórumot tartottak Vasszentmihályon az M8-as gyorsforgalmi út építése okán
Falu­fórumot hívtak össze a településen. A lakosság az M8-as gyorsforgalmi út építésével kapcsolatos kérdéseire kért választ az illetékesektől.
Muti, hol dolgozol?
#Mutiholdolgozol névvel országos kezdeményezést indít a BT (British Telecommunications) és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, jelentette be Szabó Zoltán, a cég ügyvezető igazgatója. Az április 18-ra tervezett kezdeményezés célja, hogy a munkaadók körében előtérbe kerüljön a családbarát mentalitás.
Billentyűkön innen és túl – Kendik Péter volt a Bájoló vendége
Szombathely Fiatal zongorista volt a Berzsenyi Dániel Könyvtár Bájoló ­sorozatának vendége: Kendik Péter ezúttal nemcsak tehetségét csillantotta meg saját dalokkal, kortárs és régebbi slágerekkel, az érdeklődők pódiumbeszélgetésen keresztül bepillanthattak a művész életébe, munkásságába is.
Utazás: vasiak a fővárosi kiállításon
Idén is megrendezték az Utazás kiállítást és szakvásárt a Hungexpo területén. Bár az üzletek ma már döntően online felületeken köttetnek, azért még mindig jegyzik a hazai és nemzetközi turisztikában a csütörtökön megnyílt és vasárnap záruló eseményt – amelyen vasiak is részt vettek.
A kupadöntőbe jutás a tét a viktóriásoknak
A női labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében vasárnap 15 órai kezdettel a Haladás-Viktória FC a Diósgyőri VTK vendége lesz.
Békéscsabán a Haladás röplabdázói
Utolsó előtti alapszakasz-mérkőzése előtt áll a Hungast-Haladás Szombathely extraligás női röplabdacsapata – szombaton (17.00) Békéscsabán vendégeskedik.
Futsal Magyar Kupa: Berettyó–HVSE az elődöntőben
A Kútház Haladás VSE NB I-es futsalcsapata a hétvégén a Magyar Kupa szigetszentmiklósi négyes döntőjében lép pályára – címvédőként. Szombaton 15.30-kor mindjárt a legnagyobb esélyes, a Berettyóújfalu ellen kell bizonyítani az elődöntőben.