Belföld

2002.03.28. 14:37

Ünnepélyes eskütétel

Szombathely (ani) – A Vas megyei 1. és 2. számú országgyûlési egyéni választókerületek szavazatszámláló bizottságainak tagjai tegnap délután tettek esküt a Mûvelõdési és Sportházban.

Mórocz Zsolt

A két választókerület 69 szombathelyi szavazókörének szavazatszámláló bizottsági tagjait – mintegy ötszáz fõt – dr. Szabó Gábor, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere köszöntötte.

- Kívánom Önöknek, hogy hivatásuknak megfelelõen õrködjenek a választások tisztasága felett, és lehetõleg minél kevesebb konfliktusban legyen részük – mondta a polgármester, aki külön köszönetét fejezte ki azoknak akik – képletes fizetségért - második, vagy harmadik alkalommal mûködnek közre a választások lebonyolításában. A rendezvényen a 2. számú választókerület 35 községi szavazókörének szavazatszámláló bizottsági tagjai is jelen voltak. Õk késõbb, saját polgármesterük elõtt teszik le esküjüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!